Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada doktorla nikahlanmak

Rüyada doktorla nikahlanmak

Rüyada doktorla nikahlanmak tartışmalı bir işe girileceğine, kazancın gittikçe azalacağına, büyük bir başarı kazanarak maddi ve manevi olarak çok büyük bir rahatlığa ereceğine, beklenilen takdiri alacağına, aile hayatı ile ilgili sevinçli ve hayırlı haberler geleceğine, toplum bireylerinin birbiri ile barış içinde olacağına, rahatsızlıklarla boğuşulacağına, o durumu düzeltmek ve insanları çaresizlikten kurtarmak için harekete geçeceğine, zararlı bir alışkanlıkla boğuşulacak bir döneme girileceğine delalet eder.

Rüyada doktorla nikahlanmak gördüyseniz:

  • Her durumda olaylar sizin için iyi yönde gelişiyor.

Rüyada doktorla nikahlanmak girilen bütün işlerde büyük başarılar kazanılacağına, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan yardımcı olunacağına, gayrimenkul işine girileceğine, borçlanacağına, hastalanacağına, yanlış kişilere denk geleceğine, aradaki tatsızlığın kısa sürede halledileceğine, hayırlı bir haber alınacağına alamet eder.

Rüyada doğum doktorunu görmek kötü kimselerle bir olup, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına ve bu işlerden kazanç elde edeceğine, haksızlıklara maruz kalınacağına, elindeki kazancın büyük kısmını borçlara harcayacağına tabir olunur.

Rüyada arkadaşını doktor olarak görmek işle ve aile ile hayırlı ve güzel haberlerin alınacağına, verilen sözlerin kısa zamanda tutulacağına, hayırlı bir haber alınacağına ve konuşulacak bazı konuların yakın bir zaman içinde hayata geçirileceğine alamet eder.

Rüyada diş doktoruna diş çektirmek işlerinin yoluna gireceğine, el attığı her işte çok büyük başarı kazanacağına, yaptığı işlerin günbegün artacağına, götürüsünün, getirisinden daha fazla olacağına rivayet eder.

Rüyada yaşlı doktor görmek anne baba duaları alınacağına, kötü niyetli kişilerin yenilgiye uğratılacağına, bol kazançlı bir projenin hayata geçirileceğine, rahatının, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, huzurunun, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine işaret eder.

Rüyada doktordan gözlük almak geçimden, paradan ve maldan yana sıkıntı yaşamayacağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük başarılar kazanacağına, eve huzurun ve bereketin geleceğine, zararların sevilen kişilerden alınacak yardım ve destek ile telafi edileceğine, duaların kabul olacağına alamet eder.

Rüyada doktor birini görmek hırpalanacağına, darp edileceğine, maddi olarak zor zamanlar geçirileceğine, büyük bir istek ve sevinçle girdiği işten büyük bir zarara uğrayarak çıkacağına ve iş ile ilgili olarak hayal ettiği herşeyin suya düşeceğine alamet eder.

Rüyada göz doktoruna gittiğini görmek maddi ve manevi olarak büyük bir zarar göreceğine, daha fazla mal sahibi olacağına, kazandığı paraları ve malları uğradığı zararları ortadan kaldırmak için son kuruşuna kadar harcayacağına, bu yüzden çok zor zamanlar geçireceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments