Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kel doktor görmek

Rüyada kel doktor görmek

Rüyada kel doktor görmek çok rahat ve hayırlı işlere gireceğine, bir sebeple gerek iş hayatında ve gerek sosyal hayatta muhatap olunan kişilerin güveninin sarsılacağına, ortaya çıkan kötü durumlardan ötürü bazı olaylar yaşanacağına, evli ise kızını veya oğlunu hayırlı bir kısmetle evlendireceğine, hayatı boyunca şerefli bir insan olarak anılacağına, uzun bir zamandan beri devam eden ve evlilikle noktalanacağı düşünülen bir birlikteliğin sona ereceğine, sevdiği kişilerden alacağı desteğin de herhangi bir fayda sağlamayacağına, başarısızlığa düşeceğine, süzüleceğine, ağlayacağına, yüzüne kan geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada kel doktor gördüyseniz:

  • Bazı konular kaplumbağa hızıyla ilerliyor olabilirler.

Rüyada kel doktor görmek özellikle genç bir insana iş imkanı sağlayarak hayır duası alacağına, kötülüklerden hep uzak olmaya, güvende olmaya, işinde geniş yetkilerle donatılacağına ve en yüksek makamdaki isim haline geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kel görmek düştüğü zor durumdan kurtulacağına, fakir kişilerin zenginliğe ereceğine, gördüğü gerçekler yüzünden moralinin bozulacağına delalet eder.

Rüyada bir kişiyi kel görmek sağlık sorunlarının şifa bulacağına, gerçekleştireceği çalışmalar ve ortaya koyacağı işler sayesinde çok dikkat çekeceğine, insanlar tarafından tanınan biri olacağına, daha önce hiç tadına varmadığı lezzetleri keşfedeceğine tabir olunur.

Rüyada saçı kel görmek uzun süreden beri ödenemeyen borçlarını ödeyeceğine, stresten ve sinirden uzak bir hayat seçeceğine ve kendisine çok iyi baktığı, dengeli ve yeterli beslendiği ve temizliğine dikkat ettiği için herhangi sağlık sorunu yaşamayacağına, iş hayatının düzeleceğine, aile bireylerine yaşadıkları sorunların çözümü konusunda yardım edileceğine ve zararlı durumların ortadan kaldırılacağına, işle ve aile ile hayırlı ve güzel haberlerin alınacağına, yepyeni ve kazançlı fırsatlar yakalanacağına ve hayır getirecek bir kişinin önayak olması ile eğitim hayatının devam ettirileceğine işarettir.

Rüyada kafasi kel görmek kendisinden mevki olarak üstün bir kimseden yardım görüp, kendi işinin başına geçeceğine ve büyük, önemli bir projede çalışma arkadaşlarının takdirini toplayacak bir başarıya imza atacağına, yeni iş teklifleri alacağına, gitmediği yerlere gideceğine, şans konusunda sıkıntı çekmeyeceğine delalet eder.

Rüyada kendini kel olmuş görmek çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, bu sayede büyük başarılar kazanacağına, bir sağlık sorunu yüzünden uzun bir süre boyunca hayata ara verileceğine, zahmet çekilerek ve uzun süre üzerinde çalışılarak hazırlanmış olan bir projenin çok büyük kazanç getireceğine delalet eder.

Rüyada kafayı kel görmek hayatında müjdeli ve sürpriz gelişmeler meydana geleceğine, malının mülkünün ve parasının azalmayacağına, hayatının zor, çekilmez ve bunaltıcı hale gelmeyeceğine, girdiği işlerde zorluk çekeceğine alamet eder.

Rüyada kel birinin saçlı görmek bir sebeple çok zorlanacağına, kaderinin ve şansının yüzüne güleceğine böylece işlerinin artacağına, sorunlarından kısa bir zaman içine kurtulacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments