Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada doktor reçete görmek

Rüyada doktor reçete görmek

Rüyada doktor reçete görmek neredeyse işten güçten el etek çekileceğine, nefsine yenileceğine, hayatında mucizevi gelişmeler yaşanacağına, bir sebeple hem kendi hem aile bireylerinin kaynaklarını kullanarak işin içinden çıkmaya çalışacağına, ancak bir türlü başaramayacağına ve istemeden de olsa işle ilgili geri dönüşü olmayan bir karar vereceğine, çok büyük kısmetler sağlayacak bir işe girileceğine ve rahat bir hayata sahip olunacağına, endişe duyulan çeşitli durumlara düşüleceğine, zararlı bir işin ortasında kalınacağna, aşılan engellerin tekrar başgöstereceğine, haklı olunan bir olayda haksız duruma düşüleceğine ve adım atılan işte ortaya konulmuş olan çalışmanın kötü bir olayla yarıda kalacağına, çıkılan seyahatten hayırlısıyla dönüleceğine rivayet eder.

Rüyada doktor reçete gördüyseniz:

  • Herşeyin arzuladığınız gibi olması için biraz daha sabretmeniz gerekiyor.

Rüyada doktor reçete görmek bazı sıkıntılar içerisine gireceğine, ortaklarla aranın bozulacağına, sevdiği kişiler ile gireceği bir iş ile birlikte artan özgüveni sayesinde daha büyük işlere gireceğine işaret eder.

Rüyada doktor reçetesi görmek bazı araştırmalar yapılıp sorunun kaynağının bulunacağına, yapılan işlerde elde edilen kazançlar ile başka insanlara da yardım edileceğine, uzun zamandan beri canını sıkan durumların düzeleceğine alamet etmektedir.

Rüyada doktordan reçete almak uzun zamandan beri çok büyük az kazanç getiren bir işin getirisini artacağına, eline geçen fırsatları bir türlü değerlendiremeyeceğine, yakın zaman içinde çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Rüyada yeşil reçete görmek büyük başarılar kazanmak için çıktığı yolda hiç beklemediği kadar güzel günler ve hayırlı çalışmalar göreceğine, başarılarının artacağına, kazancının çoğalacağına, işlerinin rast gideceğine, yatırımlarından hedeflediği karı elde edeceğine ve bu sayede kendine olan özgüveninin de artacağına işaret eder.

Rüyada reçete yazdırmak çok zor ve sorunlu zamanlar yaşayacağına, yanlış kişilere denk geleceğine, sıkıntılarından kurtulup iş hayatı içinde çok büyük başarılar kazanarak adından çok söz ettireceğine yorulmaktadır.

Rüyada doktora reçete yazdırmak üzüntü duyduğu konuları kendi imkânları ile düzeltmeye çalışacağına, daha önce uğranılmış olan zararın kısa zamanda kapatılacağına, işlerinin çok hızlı bir şekilde toparlanacağına, yaşadığı maddi ve manevi problemlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada reçete görmek ele geçen paranın daha da artacağına, acılarını dindireceğine, kendisine istediklerini getireceğine ve hoş sürprizler hazırlayacağına, çok büyük dertler ile boğuşmak zorunda kalınacağına yorulmaktadır.

Rüyada ilaç reçetesi görmek çalışmaların tek parça halinde zor bir şekilde değil aksine parçalar halinde ve daha kolay gerçekleştirileceğine, kazancının azalmayacağına, sağlığının yerine geleceğine, elinin bolluğa kavuşacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments