Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada doktorun öptüğünü görmek

Rüyada doktorun öptüğünü görmek

Rüyada doktorun öptüğünü görmek sağlıkla ilgili olarak yaşanacak bir sorunla uğraşmak zorunda kalınacağına, rüya sahibinin, şansının yaver gitmesi ile çok büyük kazanç elde edeceğine, sıkıntılarından ve üzüntülerinden kurtulacağına, ancak o zaman rahat bir nefes alacağına ve kendisine geleceğine, kendisine yeni hedefler belirleyeceğine, herkes tarafından özenilecek bir ev hayatına kavuşacağına, eşiyle birlik, dayanışma ve sevgi içinde olacağına, işinin gücünün rast gideceğine, çalışma hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine ve tecrübesiz bir kişiye akıl hocalığı yapılacağına, borçların artacağına, yoksul ve düşkün bir hayat süreceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının kalmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada doktorun öptüğünü gördüyseniz:

  • Siz bir kadınsanız, yeni tanıştığınız kimselerden gelen her şeyi şüpheyle karşılamalısınız.

Rüyada doktorun ilaç verdiğini görmek hayat içerisinde çok büyük darbeler alabileceğine, çok büyük ve sorunlu dönemler geçirebileceğine ama yine de ayakta durarak ve direnerek çok büyük başarılar kazanacağına, kaybettiği maddi kayıpların eksiksiz şekilde karşılanacağına ve refah düzeyinin eskisinden de iyi hale geleceğine, rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine alamet eder.

Rüyada doktordan gözlük almak üzüldüğü ve çok yıprandığı bir durumda kendisine uzanan bir el ile rahata ereceğine ve başarı kazanacağına, kötü yola sapmayacağına ve hak yemeyeceğine, düşmanlarını yenecek, rakiplerini de alt etmek için ihtiyacı olan maddi güce, inanca ve cesarete sahip olacağına bu sayede saygınlığının artacağına rivayet eder.

Rüyada doktordan ölüm haberi almak her zaman için ailesini geçindirmenin yollarını bulacağına, üzerindeki miskinliği ve halsizliği atacağına, inat edilmesi yüzünden çok önemli bir işin elden kaçırılacağına yorulur.

Rüyada doktoru öpmek çevresindeki insanların da desteği ile her zaman en iyi olmaya çalışacağına, çok büyük bir şekilde açılan işler sayesinde yeni eleman alınacağına, bunun kendisine başarı, mevki, zafer ve bol kazanç getireceğine, yaşamının plan ve program içinde olması sayesinde kurulu bir düzeninin olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz doktor önlük giymek bir daha olur olmadık yerlerde, olur olmadık şekillerde konuşmayacağına, sevilen bazı kişilerden ya da iş arkadaşlarından ihanet görüleceğine, sağlık sorunları ile başın belaya gireceğine, alınan borçların ödenememesinden ötürü gittikçe artacağına delalettir.

Rüyada doktor beklemek hayırlı işlerde bulunup sevap işleneceğine, masrafların bu dönemde artış göstereceğine, iyi geçiminin devam edeceğine delalet eder.

Rüyada tanıdık bir doktor görmek çalışma hayatıyla ilgili çok büyük bir sorumluluk almak zorunda kalınacağına, kazancın katlanacağına, sıkıntıların ve sorunların ortadan kaldırılacağına inanılır.

Rüyada doktor gömleği giymek rüya sahibinin elindeki imkanları, nüfuzunu da kullanarak gerekli adımları atacağına, sıkıntılarından ve üzüntülerden kurtularak huzur bulacağına, hakkı olanlara kavuşacağına, emeklerine karşılık hayal ettiklerine ulaşacağına, geçim derdi çekmeyeceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments