Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada doktor kıyafeti giydiğini görmek

Rüyada doktor kıyafeti giydiğini görmek

Rüyada doktor kıyafeti giydiğini görmek işlerin kötüye gitmeye başlayacağına, anlaşmazlıkların, dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına ve yüzün güleceğine, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, karlı işler yapma olanağı elde edeceğine, Allah’ın mubah kıldıklarına meyil edeceğine, kariyer yapma konusunda bazı engellerle karşılaşılacağına, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel olacağına, gün geçtikçe işini daha da büyüteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada doktor kıyafeti giydiğini gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin fikirlerini değiştirmeye çalışmanız çok zor olabilir.

Rüyada doktor kıyafeti giydiğini görmek tatmin olacağı oranda gelire kavuşacağına, suç işleyeceğine, bir sebeple ailesi tarafından korunmasına rağmen sıkıntı çekeceğine yorulur.

Rüyada doktor kıyafeti giymek eğer yaşanan durum hastalıksa gereken herşeyi yapacağına, gelir kaynaklarının yok olacağına, kısmetinin ve şansının kapanmasıyla birlikte işlerinin de düşeceğine, mesleğinde başarılarının hiç bitmeyeceğine, kazancının azalmayacağına alamet eder.

Rüyada beyaz doktor gömleği giymek uzun zamandan beri boş olan kalbini yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak çok hayırlı bir kısmete vereceğine, bazı kişiler ile tartışmak zorunda kalacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bu sayede uzun bir zamandan beri çektiği sıkıntıların yakında biteceğine, sevdiği kişiler ile mutlu bir hayata merhaba diyeceğine ve uzun yıllar boyunca sağlıklı ve mutlu bir şekilde yaşayacağına inanılır.

Rüyada doktor elbisesi giymek büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına, işle ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, zahmetli bir işle uğraşmak zorunda kalınacağına, zor zamanlar geçirileceğine, verilen emeğin boşa çıkmayacağına, hayırlı ve güzel günlerin yakında olduğuna, büyük kazançlar elde edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada doktor önlüğü giymek toplumun din otoriterlerinden kabul ettiği kimse haline geleceğine, bunu şeref sayacağına, yaşadığı aksiliklerin ortadan kalkacağına, gücünün, kudretinin yerine geleceğine, cömert ve iyi niyetli kişilerle karşılaşacağına tabir olunur.

Rüyada doktor önlük giydiğini görmek verdiği  kararların hatalara sebep olacağına, sorunların halledilebilmesi için büyük fedakarlıklarda bulunulacağına, işlerin bu sayede çok güzel bir hal alacağına tabir olunur.

Rüyada beyaz doktor önlük giymek yaşanan zorlukların üstesinden gelineceğine, zarar ettiği işlerde çok büyük rahatlıklar yaşayacağına, elinde bulunan imkânların kısa süre içinde hayırlı bir şekilde kullanılacağına, maddi ve manevi olarak sevineceğine, bir sebeple büyük fırsatların elden kaçacağına alamet etmektedir.

Rüyada doktor önlük giymek zengin bir hayat sürüleceğine, kişinin gerek iş, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine, huzurlu ve mutlu bir hayata ve çok hayırlı evlatlara sahip olunacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments