Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada güneşe doğru namaz kılmak

Rüyada güneşe doğru namaz kılmak

Rüyada güneşe doğru namaz kılmak işlerin rast gideceğine, şansın ve kısmetin de açık olacağına, yepyeni bir çalışma ortaya koyacağına, sevdiği kişilere yardım edeceğine, anlayışlı ve hoşgörülü bir kısmetle evlenileceğine, toplumun sevdiği ve değer verdiği bir işte çok iyi bir performans sergileneceğine ve bu sayede büyük bir işe sahip olunacağına, kurulacak olan bir ortaklığın çok mutlu ettirecek bir gelişmeye ve ferahlığa kapı açacağına, maddi yükümlülüklerin azalacağına, kafasındaki her soruya cevap bulacağına, yaşamını baştan sona yeniden ele alarak düzenleyeceğine, ancak bu kişi ile olan işin sona ermesi ile sorunların ortadan kalkacağına, elde ettiği kazanç ve şöhreti sayesinde büyük bir servete sahip olacağına ve çok rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine rivayet eder.

Rüyada güneşe doğru namaz kılmak gördüyseniz:

  • Sizden daha tecrübeli ya da yaşça büyük kişilerden öğreneceğiniz şeyler olabilir.

Rüyada güneşe doğru namaz kılmak çok sıkıntılı durumlara düşüleceğine, iş hayatının bir daha düzelmemek üzere bozulacağına, işlerinde hiç ummadığı bir anda büyük bir sorunla karşılaşacağına, güzel haberlerin ve müjdelerin alınacağı bir döneme girileceğine ve hayırlı bir birlikteliğin başlayacağına tabir olunur.

Rüyada kıbleye doğru namaz kılmak bereketli ve rahat bir hayat yaşanacağına, hayalini kurduğu ve uzun zamandan beri çaba sarf ettiği bir konuda çok büyük adımlar atacağına, hane içinde kavgalara ve tartışmalara tanık olunacağına alamet eder.

Rüyada kabeye doğru namaz kılmak itibar göreceğine, rahata kavuşacağına, bolluk ve bereket içinde bir döneme gireceğine, feraha ermeye işaret etmektedir.

Rüyada yanlış kıbleye doğru namaz kılmak elini attığı her işten hayırlısıyla ve alnının akıyla çıkacağına, işle ilgili önemli bir teklif alınacağına, yokluğa, darlığa düşeceğine, rızkından olacağına yorulmaktadır.

Rüyada yanlış yöne doğru namaz kılmak bekarlar için de evlilik tarihi almaya, sözlenmeye ya da nişanlanmaya, hayırlı ve başarılı çalışmalar gerçekleştirilecek çalışmalar gerçekleştirileceğine, iş hayatında üst bir mevkiye terfi edileceğine, zor zamanların geride kalacağına, parasal krizler yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada denize doğru namaz kılmak uykusunda ne kadar bel ağrısı çekerse o kadar rahatlayacağına, herkesin ilgisinin çekileceğine, işle ilgili olarak yeni bir sayfa açılacağına ve bol kazançlı bir çalışmaya girileceğine delalet eder.

Rüyada güneye doğru namaz kılmak rüyayı gören kişinin uzun zamandır ağlayan gözlerinin artık güleceğine, eline geçen fırsatların kısa zaman içinde faydalarını göstereceğine, kazandığı paralar sayesinde mal mülk sahibi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada doğuya doğru namaz kılmak maddi ve manevi olarak kendisini yıpratacak olaylar ile karşılaşacağına, aradaki samimiyetin ve sıcaklığın ilerleyeceğine, kişinin içindeki gücü diri tutarak her türlü sorunun üstesinden geleceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments