Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada güneye doğru namaz kılmak

Rüyada güneye doğru namaz kılmak

Rüyada güneye doğru namaz kılmak zorlukların ve kavgaların biteceğine, çok büyük atılımlar yapılarak üst mevkilerde bir yere terfi edileceğine, maddi açıdan çok zor duruma düşüleceğine, atılan adımlar sayesinde büyük fırsatlar elde edileceğine, hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, hastalıkların yakınına uğramayacağına, yüksek mertebeye geleceğine, şansının ve bahtının daima açıkolacağına ve kendisinden yana gideceğine, çok büyük kötülemeler yapılacağına, işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine, kırılan kalplerin tekrar barışacağına alamet eder.

Rüyada güneye doğru namaz kılmak gördüyseniz:

  • Varsayımlarda bulunmak sorun yaratabilir.

Rüyada güneye doğru namaz kılmak makamının tehlikeye gireceğine, maddi olanaklarının da elinden kayıp gideceğine, duygularını harekete geçirecek ve kendisini değerli hissetmesine vesile olacak bir insanın çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada güney kutbunu görmek gülmekten asla vazgeçmeyeceğine, çok güzel günler ile karşılaşacağına, bunun kendisine başarı ve hayır getireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yılmaz güneyi görmek eğlenceye ve alışverişe bol vakit ve bütçe ayırabileceğine, sorunlardan, borçlardan, hastalıklardan ve kederlerden de uzak olacağına, sırtındaki yükten kurtulacağına, planlarının ve projelerinin çok beğenileceğine bu sayede de hem kazancının hem de huzurunun artacağına delalet etmektedir.

Rüyada güney koreli görmek elinde bulunan imkânları doğru bir şekilde kullanacağına ve yaptığı çalışmalar ile adından söz ettireceğine, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, uzun ömürlü bir kişi olunacağına, hayatının düzene gireceğine, ticaretinin açılacağına yorulur.

Rüyada güneye gitmek her şeyin yenileceğine ve bütün işlerin sevinç ve mutlulukla yapılacağına, sorunların hızlı ve kolay bir şekilde aşılacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, yeni ve daha rahat bir hayata merhaba diyeceğine, uzun bir zamandan beri kötü giden şansının nihayet döneceğine ve yaşadığı tüm olumsuz durumların yerini başarı ve mutluluğa bırakacağına alamet etmektedir.

Rüyada güney afrikaya gitmek sevdiği insanların olacağına, bilgi ve becerileri ile yanında çalışan kimselere ışık tutacağına, fırsatların en iyi şekilde kullanılacağına yorulur.

Rüyada yılmaz güney görmek strese gireceğine, gergin olacağına, parasal darboğazdan kurtulup ferahlığa ve düzlüğe çıkılacağına, sorunlarının Allah’ın izni ile ortadan kalkacağına tabir olunur.

Rüyada güney amerikauya gitmek moralini ve neşesini kaybedeceğine, kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına ve bu sayede mutu edileceğine, atılan her adımla sıkıntılardan biraz daha uzaklaşılacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments