Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dolanmış ip görmek

Rüyada dolanmış ip görmek

Rüyada dolanmış ip görmek iyi geçiminin devam edeceğine, büyük işlere girileceğine, maddi ve manevi olarak büyük ferahlık yaşanacağına, ayrılmış olanların kavuşacağına, verilen bir sözlerin yaşanan bazı aksiliklerden ötürü bir türlü tutulamayacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı zamanlar geçireceğine, iş hayatında herhangi bir zarar görmeden çok büyük ve başarılı işlere imza atacağına, verilen emeklerin karşılığını bulacağına, sinsi bir düşmanınızın farkına varacağınıza, işyerini kapatacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dolanmış ip gördüyseniz:

  • Aldatılmanız veya kötü niyet olmasa da size yanlışlıkla bozuk şeyler satılması ihtimali var.

Rüyada dolanmış ip görmek özellikle kendisine kalan mirasla ilgili sorunlar yaşayacağına, sıkıntı verici olayları ortadan kaldıracağına, kötü kişiler ile irtibat kuran akrabaları ile arasındaki bağı kopartacağına ve güzel günler göreceğine, rızkında ve malından olacağına inanılır.

Rüyada dolaşmış ip görmek sıkıntıdan sonra feraha erileceğine, sorunlarından kısa bir süre içinde kurtulacağına, büyük başarılar kazanacağına, sorun yaratan işlerde kısa zaman içinde bazı kötü kişiler tarafından çeşitli aldatmacalar yaşanacağına, işlerin başarı kazanması sayesinde kıskançlık duyan kişilerle tartışma yaşanacağına ve çok rahat bir döneme gireceğine rivayet eder.

Rüyada doyana kadar yemek yemek çok kısa sürede sevdiğiniz birinden sevindirici bir haber geleceğine ve hayatınızın bundan sonraki kısımlarına şansın sizden yana olacağına, yapılan hataların düzeltileceğine, istenen şeylerin gittikçe daha büyük zarar vereceğine yorulur.

Rüyada ormanda dolaştığını görmek eş, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine, mesleki açıdan aranacak niteliklere sahip olmak için gece gündüz çalışacağına, ailesindeki huzurun bozulacağına işarettir.

Rüyada aç insanı doyurmak artık rahat bir nefes alacağına, tamamen din ile ilgilenerek dünya işlerini arkasında bırakacağına ve Allah yolunda yürüyeceğine, hakkında çıkarılacak dedikodu yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine, yapacağı hatalar yüzünden canının sıkılacağına rivayet eder.

Rüyada su içip doymamak mutlu bir yuvanın temelinin atılacağına, çok büyük sıkıntılar çekip çok zor durumlar ile karşı karşıya kalarak ister istemez aile bireyleri ile tartışacağına, yakın bir zamanda sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine işarettir.

Rüyada doymadan su içmek bir işi rakiplerine kaptıracağına, yeni kazanç kapılarının açılmasına vesile olacağına, sıkıntıya düşeceğine, mutsuz olacağına alamet eder.

Rüyada biriyle sarmaş dolaş olmak kişinin rahat bir nefes alacağına, çıkacağı tatilin ardından çok yeni ve başarılı fikirler elde edeceğine, tüccarsa bundan böyle işlerinden daha fazla kar sağlayacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments