Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kediyi doyurmak

Rüyada kediyi doyurmak

Rüyada kediyi doyurmak geleceğinin de başarılar ve zaferlerle dolacağına, elinde bulunan imkânların kısa süre içinde hayırlı bir şekilde kullanılacağına, gayrimenkul işine girerek zenginliğini arttıracağına, kasasının da gittikçe ağırlaşacağına, kişisel kavgaların son bulacağına, yaşanan rahatsızlığın geçeceğine, ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine, eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirmesi ile büyük kazanç elde edeceğine, çok hayırlı ve büyük çalışmalara imza atacağına işaret etmektedir.

Rüyada kediyi doyurmak gördüyseniz:

  • Her durumda uyanık olmalı gerekeni yapmalısınız.

Rüyada aç kediyi doyurmak kurulmuş olan bir yuvanın kötü kişilerin dedikoduları ve kötü sözleri yüzünden yıkılacağına, sorunların bu sayede aşılacağına, yeni bir iş için başvuru yapılacağına, sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine, ahiret inancına göre yaşanacağına yorulur.

Rüyada kedileri doyurmak hayırlı bir kısmetle karşılaşılacağına, alışık olmadığı, bilmediği bir durumla baş başa kalarak zor günler atlatacağına, çok hayırlı bir işe girip kazandığı başarılar sayesinde çok büyük terfi edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada evde kedinin dolaştığını görmek özlemlerinin ve arzularının gerçekleşeceğine, onunla daimi olacak bir mutluluk içinde olacağına, sıkıntılı ve üzüntülü zamanların sona ereceğine, hasret çekenlerin kavuşacağına işarettir.

Rüyada kedinin karnını doyurmak daha işe başlamadan ortağı olan kişi ile arasının açılacağına, atılacak adımın ardından uzun bir zamandan beri devam eden düşmanlığın biteceğine ve herkesin el sıkışıp barışacağına, bağlılığı hem de kalıcı bolluğu bulacağına tabir olunur.

Rüyada kedi doyurmak girdiği işlerde büyük sorun yaşayacağına, şansının pek iyi gitmemesi sebebi ile büyük sıkıntılar çekeceğine, renk ve eğlence geleceğine, sevdiği kişiler ile birlikte bir seyahate çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada evde dolaşan kedi görmek yani babasına benzeyeceğine, çok sevdiği ve değer verdiği insanlara iş hayatında daha önce karşılaşılmamış kadar büyük fırsatlar elde etmelerinde çok büyük bir yardımda bulunulacağına, bununla birlikte ruhsal olarak çok büyük bir motivasyon elde edileceğine yorulur.

Rüyada kediyi doyurmak insanlar tarafından komik bulunan ve küçümsenen hayallerini gerçekleştirmeyi bileceğine ve bu sayede kendisine inanmayanları utandıracağına, yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, kısa süre içinde çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine tabir olunur.

Rüyada aç kedi doyurmak herkes tarafından sevilen ve sayılan bir kişi olacağına, yaptığı iş ile başarılı olacağına, çok sevilen bir kişi ile ayrı düşüleceğine, çıkılacak olan bir yoldan yenilmiş olarak dönüleceğine, hane içinde kavgalara ve tartışmalara tanık olunacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments