Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendini partide görmek

Rüyada kendini partide görmek

Rüyada kendini partide görmek her geçen gün zenginleşen rüya sahibinin çok sayıda mal varlığına sahip olacağına, rızkının azalacağına, böylece geçim derdinin baş göstereceğine, sorunlarının yakın zaman içinde atacağı adımlar sayesinde biteceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, girdiği bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine, üzerindeki kötü imajı sileceğine, rahat şekilde geçineceğine, dünya nimetlerinin pahalı ve lüks olanlarına kavuşacağına, çok hayırlı ve başarılı gelişmeler yaşanacağına, dileklerine ve dualarına kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada kendini partide gördüyseniz:

  • İş hayatında ani değişiklikler yaşanabilir. Değişen iş yöntemleri, işe bağlı yer değişiklikleri, değişen çalışma arkadaşları ya da çalıştığınız sektörle ilgili değişimler kendini gösterebilir.

Rüyada evde parti verdiğini görmek ettiği duaların ve dileklerin kabul olacağına, kendini dinine daha fazla vereceğine, ruhen çok büyük bir gelişme yaşayacağına, kimseye muhtaç olmadan ve el açmak zorunda kalmadan yaşayacağına delalettir.

Rüyada mezuniyet partisi görmek hayallerin gerçekleşeceğine ve huzurlu ve mutlu bir aile hayatında kavuşulacağına, büyük düşüneceğine, çok değerli ve saygın insanlar ile tanışacağına işaret etmektedir.

Rüyada partiye katılmak sorunlarının günden güne artacağına, sevdiği bazı kişilerden büyük ihanet göreceğine, daha sonra çok hayırlı adımlar atacağına, kötü ve çirkin sözler nedeniyle de yıkılacağına işaret eder.

Rüyada parti genel başkanı görmek karşılaşılan sorunlara karşı karar vermekte geç kalınacağına, ardından işle ilgili olarak kurulan hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine,  yakın bir akrabanın vesile olduğu bir arkadaşlığın evlilikle sonlanacağına, düşmanlarla beraber oturmaya işaret eder.

Rüyada doğum günü partisi görmek endişeli durumların son bulacağına ve sahip olunan yetenekler sayesinde büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, mutlu olacağına, hafifleyeceğine, cesaretini yeninden toplayacağına işarettir.

Rüyada parti başkanı olmak çok dikkat çekeceğine, sonucun kişi için hayırlı olacağına, rüya sahibinin moralini, gücünü ve itibarını geri kazanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada parti lideri görmek birçok fırsatın elden kaçırılacağına, edilen tövbenin Allah katında kabul edileceğine, sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına, uzun süreden beri iş hayatında yaşanan maddi sıkıntıların biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada bir parti başkanını görmek hırsızlık yapacağına, maddi olarak kötü geçen bir dönemin kapanacağına, yeni işlerin geleceğine, rahatının ve gelirinin artacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments