Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada doğum anını görmek

Rüyada doğum anını görmek

Rüyada doğum anını görmek herşeyin fazlasına kavuşacağına, yorulacağına ve artık dayanamaz duruma gelerek isyan edeceğine, birçok engelin aşılacağına, mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, büyük başarılar kazanacağına ve eline geçen kazanç ile çok başarılı çalışmalar geçeceğine, anne babası ile ilgili kötü ve üzücü haberler alacağına ve uzun zamandan beri beklediği şeylerin gerçekleşmeyeceğine, deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine ve Allah’ın izni ve yardımıyla amacına ulaşarak istediğini alacağına, elinden bazı mallarını çıkarmak zorunda kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada doğum anını gördüyseniz:

  • Kötü konuşmaktan başka kendi sırlarınızı da ağzınızdan kaçırabilirsiniz.

Rüyada doğum anını görmek girdiği tüm işlerin altından alnının akıyla çıkacağına, her daim bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine, huzur bulacağına, ayrılıklar olmadan uyum içinde yaşanacağına alamet eder.

Rüyada anı defteri görmek bedeninin şifa bulacağına, bankadaki hesabının büyüyeceğine, sağlık sorunu yaşayan bir akrabasının durumunun düzelmesi için elinden gelen her şeyi yapacağına delalettir.

Rüyada ölüm anı yaşamak çok büyük atılımlar yapacağına, kendisini çok yıpratacak bazı olaylar yaşayacağına, kazancının bereketleneceğine yorulmaktadır.

Rüyada ölüm anını hissetmek hak ettiklerinin kendisine ulaşmayacağına, sorunlarının gün geçtikçe daha da artacağına, elinde bulunan çalışmaların sıkıntılı bir duruma geleceğine, rahatının ve konforunu da yerinde olacağına inanılır.

Rüyada bir kişinin ölüm anını görmek bir sebeple nerede yanlış yaptığını ve hangi kararı yanlış verdiğini oturup uzun uzadıya düşüneceğine ve doğru adımları atmak konusunda zaman kollayacağına, çok hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına, kazançlı çıkacağına, meslek hayatında hep cesaretli adımlar atacağına bu sayede yenilmez biri haline geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada anıları görmek yapılan hata hakkında iş konusunda deneyim sahibi insanlardan yardım ve destek alınacağına, yakın zaman içinde verilecek bir karar doğrultusunda yeni bir şehre taşınılacağına ve iş hayatında çok kazanç elde edileceğine, bunun hem meslek hem de özel hayatına darbe vuracağına işaret etmektedir.

Rüyada kendinin ölüm anını görmek yaşansa bile çok kısa süre içinde ve sıkıntı çkmeden çözüleceğine, kişinin daha önce hiç yaşamadığı kadar rahat koşullarda yaşayacağına, maddi anlamda güçleneceğine, tüm yaşamını bir amaca bağlayacağına ve her zaman akıl yoluyla hareket edeceğine rivayet eder.

Rüyada başkasının ölüm anını görmek güzel, sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına, dileklerine ve hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine, iş hayatında ya da sosyal hayat içinde yaşanan düşmanlıkların biteceğine, kısmetsizliğin ve şanssızlığın geride kalacağına, hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edeceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments