Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada anıları görmek

Rüyada anıları görmek

Rüyada anıları görmek zamandan da kar edeceğine, götürüsünün, getirisinden daha fazla olacağına, kendisine açılan bazı fırsat kapılarından giriş yapacağına, kazandığı başarılar ve geldiği mevkiden ötürü kendisini çekemeyen insanlar tarafından üzücü olayların içine çekilmek isteneceğine, sağlığının ve ağız tadının da hep yerinde olacağına, çok büyük mutluluk duyacağına ve aile hayatında da huzurlu ve sakin bir döneme gireceğine, mutlu olacağı mesajlar geleceğine, düşman malından yemeye delalet etmektedir.

Rüyada anıları gördüyseniz:

  • Bazı kişiler ilişkinizde uzlaşmak için sizden vermekten hoşlanmayacağınız ödünler bekleyebilirler.

Rüyada anı defteri görmek hayal kırıklıklarının çıkacağına ve yaşamının bir anda deyim yerindeyse fırtınalı bir denize dönüşeceğine, hayırlı ve iyi kalpli bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, çok büyük ve sorunlu işlere girip hiç ummadığı kadar büyük zararlara uğrayacağına işarettir.

Rüyada ölmüş birinin ölüm anını görmek toplumda suçlu, Allah katında da günahkâr durumuna düşeceğine, geleceğinin mutlulukla dolacağına, bir şansın ve kısmetin ardından yenilerini getireceğine, gönül işlerinden mutluluk bulacağına, kalıcı ve kutsal duygular yaşayacağına, sürpriz gelişmelerle ve değişimlerle karşı karşıya kalacağına, huzuru yakalayacağına ve hayatının yolunda gideceğine alamet eder.

Rüyada eşek anırması duymak kazancın günden güne artacağına, gayrimenkul işine girileceğine, hayatından yana hayır bulacağına ve rahatlığa ereceğine, rüyayı gören kişiye hayırlı kısmetler ve büyük başarılar sağlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada kıyamet anını görmek gözyaşı dökeceğine, mutsuz olacağına, ele güne muhtaç hallere geleceğine, yüceltileceği sözler duyacağına işaret etmektedir.

Rüyada öldüğün anı görmek kısmetlerle dolu günlerin geleceğine, hayatının da kolaylaşacağına, yaşanacak üzüntü ve stresten ötürü sağlık sorunları ile uğraşılacağına alamet eder.

Rüyada kendinin ölüm anını görmek yeni bir iş konusunda anlaşma sağlanacağına, duaların ve tövbelerin kabul olacağına, işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, kazancının artacağına işaret etmektedir.

Rüyada kıyamet anını yaşamak tayin ve atama haberine, sınavlardan başarı elde etmeye ve iş yerinde beklenmedik güzel görevler alarak daha iyi bir kariyer olanağı bulunacağına, yaşadığı sorunlardan ve sıkıntılardan kurtulacağına, rahat nefes alınacak bir döneme girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada kendi ölüm anını görmek uzun zamandan beri görüşülemeyen bir akraba ile karşılaşılacağına, doğru yatırımlar yapacağına, çok büyük bir ferahlık duygusu yaşayacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments