Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendinin ölüm anını görmek

Rüyada kendinin ölüm anını görmek

Rüyada kendinin ölüm anını görmek içinin ve kafasının rahatlayacağına, keyfinin ve yaşam enerjisinin yerine geleceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, endişelerinin son bulacağına, hiçbir zaman maddi sıkıntı çekmeyeceğine, kendisine kalacak yüklü miktarda miras ile üzüntülerinden kurtulacağına, her kim görürse görsün dualarının karşılık bulacağına, yol göstereceğine ve ekmek sahibi yapacağına, aile hayatının her zamankinden daha güzel olacağına yorulur.

Rüyada kendinin ölüm anını gördüyseniz:

  • Yer değişikliği veya yeteneklerinize ya da size daha çok uyan bir yaşam tarzı değişikliği söz konusu olabilir.

Rüyada kendi ölüm anını görmek iş yerinde çok iyi yerlere geleceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının teker teker çözüleceğine, dertlerinin hastalıklarının ortadan kalkacağına, zor bir işe girileceğine ancak bir türlü beklenen kazancın ele geçmeyeceğine ve üzüntü duyulacağına, çok güzel ve hayırlı gelişmelerin önünü açacağına ve hayal edilen herşeye kavuşacak bir duruma geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada kendinin ölüm anını görmek sıkıntılarından ve sorunlarından uzun bir zaman boyunca kurtulamayacağına, eline geçen bazı fırsatlar sayesinde işlerini yoluna sokarak kısa da olsa bir tatile çıkacağına, başarısının düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada bir kişinin ölüm anını görmek kazancın her daim artacağına, sırtına daha büyük bir yük olarak bineceğine, sorunların en kısa zamanda çözüm bulacağına inanılır.

Rüyada ölüm anını görmek amaçların yerine getirilmesi için hayırlı kısmetlerin elde edileceğine, maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekileceğine ve çalışma hayatında prestij kaybı yaşanacağına, sıkıntılarından kurtulacağına, ancak hiç beklemediği bir anda karşısına çıkabilecek bir olaya karşı çok dikkatli olması gerektiğine, eğer önlem almazsa çok kötü ve istenmeyen durumlara düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada başkasının ölüm anını görmek aydınlığa ve ferahlığa çıkacağına, işlerin her daim hayırlı bir şekilde yürüyeceğine, manen çok huzurlu ve mutlu olunacağına, haksızlık ve nankörlük göreceğine işaret eder.

Rüyada ölüm anını yaşamak kazancını birkaç kat arttırıp hayallerindeki eve sahip olacağına, kırmızı kostüm kiralamak ise alınacak kötü bir haber nedeniyle uzun süre sıkıntı içine düşüleceğine, yaşama daha farklı bir pencereden bakacağına, girmek istediği işlere sorgulama yapıp ölçüp biçtikten sonra gireceğine yorulur.

Rüyada birinin ölüm anını görmek üzüleceğine ve ağlayacağına, sağlıklı bir kişi olmak için hem beslenmesine dikkat edeceğine, keyfinin kaçmasına neden olacak olaylarla karşılaşmayacağına alamet eder.

Rüyada ölüm anını beklemek tabiri caizse ocağının hep tüteceğine, yaptığı işlerin hep dönüp dolaşıp aynı yere geleceğine ve kendisine ne daha az ne de daha fazla kazandırmayacağına, daima secde ve şükür edeceğine, insanları imana getirmek ve ibadete çağırmak için çalışacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments