Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölüm anını hissetmek

Rüyada ölüm anını hissetmek

Rüyada ölüm anını hissetmek verilen vaatlerin yerine getirileceğine, sevgiliyle muhabbetin daha da derinleşmesine, kendisini aşan sorunlarla karşılaşacağına, yapılan hatalar yüzünden elde bulunan fırsatların teker teker uçup gideceğine ve para kazanmak için verilen mücadelenin fiyaskoyla sonuçlanacağına, büyük bir zenginliğe ve saygınlığa kavuşacağına, kişinin geçim sıkıntısı içine gireceğine, çıkmaza düşeceğine, borçlanacağına, çok zor zamanlar geçiren çok sevdiği birisine destek vereceğine ya da çok zor durumdaki bir kişiye büyük bir para yardımında bulunacağına, aile hayatında da çok huzurlu ve mutlu olunacağına alamet eder.

Rüyada ölüm anını hissetmek gördüyseniz:

  • Yaşlı kimselerden gelen iyilik ya da desteklerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada ölüm anını hissetmek kişinin kendisini paraşütle ıssız bir adaya düştüğünü görmesi ise, emek sarf etmeden ve yorulmadan kazanç sahibi olacağına, emeklerinin kendisine mutluluk getireceğine, makamının artacağına, hayata başka pencerelerden de bakmayı bileceğine rivayet eder.

Rüyada ölüm anını beklemek çok hayırlı bir kısmetle karşılaşılacağına, aynı hataları bir daha tekrar etmeyeceğine, iş kurmak için kardeşiyle biraraya geleceğine tabir olunur.

Rüyada birinin ölüm anını görmek yöneticilerinin ya da müdürlerinin dikkatini çekmeyi başaracağına bu sayede işinde çok daha iyi yerlere geleceğine, uykusuz geçen gecelerin sona ereceğine, huzur ve rahatlık içinde yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada kendi ölüm anını görmek başarısının düşmesi nedeniyle kazancının da düşeceğine, ne kadar bunalırsa bunalsın, yine de güzel, küçük haberler alarak dayanma gücünü artıracağına, ancak hayırlı kısmet gelirse çok mutlu olunacağına inanılır.

Rüyada ölüm anını görmek insanları kırmak istemese bile bu süreçte ağzından çıkanları kulakları duymayacağı için sonradan üzüleceği konuşmalar yapacağına, çok büyük üzüntüler ve endişeler yaşanacağına, hem insanların sevgisini ve saygısını kazanacağına işaret etmektedir.

Rüyada başkasının ölüm anını görmek duygularını açığa vuracağına, sabredip içine attıklarını yüksek sesle söylemeye karar vereceğine, çok üst mevkilerde bazı kademelere terfi edileceğine, bir sebeple hiç istemediği halde büyük sıkıntılar yaşayacağı bazı durumlara düşeceğine alamet eder.

Rüyada kendinin ölüm anını görmek yolunda giden hayatının daha kalıcı, başarılı ve mutlu bir düzende devam edeceğine, darlanacağına, huzurunu kaybedeceğine, engel teşkil edeceğine alamet eder.

Rüyada ölüm anını yaşamak büyük başarılar kazandığı ortaklıklardan birinde hiç istemediği halde bir kırılma yaşayacağına ve sıkıntılı bir döneme gireceğine, işyerinde ve evinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına, rüya sahibinin bu sayede ağız tadı içinde bir hayat geçireceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments