Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada doğru konuşmak

Rüyada doğru konuşmak

Rüyada doğru konuşmak huzur ve mutluluk verecek olaylar yaşanacağına, büyük bir servete kavuşacağına, kötü ve sıkıntılı günleri de unutturacağına, eğitim ve sağlık konularında büyük bir karar verileceğine, işle ilgili büyük bir hamle yapılacağına, ağız tadının ve sağlığının da yerine geleceğine, zor günler geçireceğine, kişinin daha çok kazanacağına yorulur.

Rüyada doğru konuşmak gördüyseniz:

  • Bazı alanlarda şu an için başarılı olamadıysanız dahi, yılmamalısınız, tekrar tekrar deneyerek istediğiniz sonuçları elde edebilirsiniz.

Rüyada doğru konuşmak yeni arkadaşlıklar kurulmasına ve bekar kişiler için zengin ve sorumluluk sahibi kimselerle tanışılacağına, sorunların çözümü için başka yolları ve çözümleri de inceleyeceğine, yaşadığı pişmanlıkların son bulacağına işarettir.

Rüyada kabeye doğru yürümek zaman içinde küçük işlerin büyüyeceğine, canını ve malını kaybetme pahasına da olsa bazı girişimlerde bulunacağına, maddi açıdan büyük bir rahatlama geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada tabanca doğrultmak girilmiş olan bir davadan kazanmış bir şekilde çıkılacağına, işlerin kendiliğinden açılacağına ve problemlerin birbiri ardına patlak vereceğine, başkalarının malına göz dikeceğine, sonucun kendisi için çok iyi olacağına alamet eder.

Rüyada havaya doğru uçmak tuttuğunu koparacak kadar çalışkan ve hırslı olacağına, iyi niyetle ses çıkarmayan rüya sahibinin bu durumdan hoşnut olmayarak yöneticileriyle görüşeceğine, girdiği sıkıntıların karşılığını alamayacağına alamet eder.

Rüyada batıya doğru namaz kılmak gönülden arzuladıklarının da hayırlısıyla kendisine nasip edileceğine, iyi şansın hanesinden hiçbir zaman eksik olmayacağına, bildiklerini ve deneyimlerini onunla paylaşacağına alamet eder.

Rüyada camiye doğru yürümek sorunlarının ve sıkıntılarının yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, eline geçecek fırsatlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, müşkül durumların üstesinden geleceğine, mal kayıpları da yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gökyüzüne doğru uçmak hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını çok zahmet çekmeden ortadan kaldıracağına, dünyanın güzelliklerinin farkına varacağına ve onlardan istediği şekilde istifade edeceğine işaret eder.

Rüyada silah doğrulttuğunu görmek çok büyük paralar kazanılacağına ve bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine, karşısına çıkan fırsatları hayırlı iyi bir şekilde değerlendirmesi ile birlikte rahata ereceğine, karşısına çıkan zorluklara göğüs gereceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments