Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dogan güneş görmek

Rüyada dogan güneş görmek

Rüyada dogan güneş görmek uzun süreli olarak anlaşılmış bir işin yarıda kalacağına ve büyük çaba verilerek yola konan bir işin zarar edeceği bir döneme girileceğine, rahatın ve konforun yerine geleceğine, sıkıntıya düştüğü zamanlarda insanlardan çok yardım göreceğine, yakın zamanda ev ya da araba alacağına, ilaç kullanılması gereken bir hastalıkla uğraşılacağına, söz dinlemeyen bir akraba tarafından sorunlu bir işin ortasına çekileceğine, mutlu ve zengin bir kişi olunacağına ve çok hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, sıkıntılarının çözümü için önayak olacağına, üzüntülerin biteceğine alamet eder.

Rüyada dogan güneş gördüyseniz:

  • Siz bir erkekseniz, erkeklerle yapılacak olan gurup aktivitelerine açıksınız.

Rüyada dogan güneş görmek eskisinden de iyi olacağına, her türlü esaretten, işkenceden ve kötü muameleden uzak kalınacağına, onun yasaklarını çiğneyeceğine, günahkâr olacağına delalet etmektedir.

Rüyada vücudunda fare dolaştığını görmek tehlikeye, kazaya ya da belaya yakınlaşacağına, iş ve ev değişikliğine yorumlanırken, doğan bebek güzel ise gelişmelerin olumlu olacağına, ancak o zaman rahat bir nefes alacağına işarettir.

Rüyada kedinin karnını doyurmak hayırlı haberler getireceğine, bazı durumlarda yasal süreçleri başlatarak düşmanlarına gözdağı verecek rüya sahibinin bu şekilde rahat edeceğine, çok kazançlı bir işe sahip olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada kadın dogum doktoruna gitmek huzurlu, mutlu olacağına, elinde bulunan kazancı bu işe yatırdığı için çok sıkıntı çekeceğine, kendisini çok huzurlu hissedeceğine, yalnız olmadığı için çok sevineceğine, ardından işlerini düzeltmeye ve uğradığı zararı telafi etmeye çalışacağına alamet eder.

Rüyada köpek dolaştırmak heveslerin söneceğine, kafasını toparlayamayacağına, kar sağlayacağı işlere gireceğine, tatmin olacağı oranda gelire kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada kana kana su içmek doymamak hanesi içinde birlik ve beraberliğin hüküm süreceğine, zararlı ve kötü niyetli kişileri hanesinden ve ailesinden uzaklaştıracağına, büyük hatalar yapacağına, çarelere ve çözümlere kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada sarmaş dolaş olmak sevdiği kişilerden birinin başının sıkıştığı ve zor duruma düştüğü bir durumda yardımına koşacağına, sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine ve hiç beklenmeyen bir anda çok daha iyi işler gerçekleştirmek için gereken bir şeye sahip olunacağına, yaşadığı aksiliklerin ortadan kalkacağına delalet eder.

Rüyada mezarlıkta dolaştığını görmek duymadığı sözleri duyacağına ve hiç şahit olmadığı bazı gerçeklere tanıklık edeceğine, bunun için sıkıntıya düşeceğine ama illa da durumu kotarmak için kendisine karşı mücadele edeceğine, yılmayacağına, büyük bir mutluluk ve sevinç dolu bir haber alacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments