Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezarlıkta dolaştığını görmek

Rüyada mezarlıkta dolaştığını görmek

Rüyada mezarlıkta dolaştığını görmek önemli farklılıklara rağmen ilişkinin yürüyeceğine, sevilen birinin çok zor bir durumda kalacağına ve rüya sahibinin yardım edeceğine, maddi sıkıntılarının çözüleceğine, kafasının rahatlayacağına, uzak bir yerde oturan çok sevdiği bir kişiye kavuşacağına, toplum bireylerinin birbiri ile barış içinde olacağına, güzel ve hayırlı günler yaşamaya başlayacağına, böylece aynı hataları yapmayacağına, kavgalı durumların nihayete ereceğine ve düşmanlarla sulh ortamı yaratılacağına yorulur.

Rüyada mezarlıkta dolaştığını gördüyseniz:

  • Durumu iyice kızdırmanın bir faydası olmayacağından kontrollü olmanızda fayda var.

Rüyada mezarlıkta dolaştığını görmek ardından işlerin çok iyi gitmesi ve büyüme kararının alınması ile birlikte üretim çalışmalarına da girileceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, karşısına çıkan şansları iyi kullanamayacağına delalet eder.

Rüyada do um yapmak zorlukların biteceğine, zararların telafi edileceğine, yeni bir işe geçiş yapılacağına, attığı her adımda çok zarar edeceğine, rakipleri mağlup edeceğine delalet eder.

Rüyada sarmaş dolaş olmak kısa bir süre sonra toparlanacağı düşünülürken daha da kötüleşmeye başlayacağına, neredeyse göz göre göre çok büyük bir sorunlara yelken açılacağına, atılacak adımlar sayesinde iş konusunda ferahlığa çıkılacağına delalettir.

Rüyada aç birini doyurmak sevdiği ve değer verdiği bir işte üst sıralara çıkarak çok dikkat çekici işlere imza atacağına, eline geçen büyük fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, çok iyi yerlere geleceğine, yaşadığı sıkıntılardan v sorunlardan en kısa zamanda kurtulacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği ve bir türlü yapamadığı şeyleri yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada kedinin etrafında dolaştığını görmek rızkının, malının, sağlığının ve keyfinin bir ömür süreceğine, huzurunun ve mutluluğunun yerinde olacağına, aradaki dostluğun daha da pekişeceğine, zorlukların ve üzüntülerin geride kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada su içip doymamak şanssızlık yaşanılacağına ve girilen işlerden elin boş dönüleceğine, düzeltmeye çalıştıkça daha da bozulacağına, çok güzel günler ile karşılaşacağına işaret eder.

Rüyada bebek doyurmak dünya hayatından çok ahiret yaşamı için savaşacağına, uzun zamandan beri büyük bir istekle istediği herşeye kavuşacağına, özellikle geleceği konusunda maddi yönden tutumlu şekilde hareket etmekle kendisini ve sevdiklerinin hayatını riske atmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada aç olan birini doyurmak ferahlığa çıkacağına ve kendisiyle birlikte bütün ailesini rahata erdireceğine, ruhunun ve bedenin iyileşeceğine, küslerin ve kırgınların barışacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments