Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kedinin karnını doyurmak

Rüyada kedinin karnını doyurmak

Rüyada kedinin karnını doyurmak kazançlı çalışmalar yapılacağına, kendisi için neyin doğru neyin yanlış olduğuna karar veremez olacağına, dünya işlerinden uzaklaşmaya, Allah’a yakın olmaya, kişinin alim olacak kadar ilim ve fenne önem vereceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını çözmek için hayırlı yollar keşfedeceğine, deyim yerindeyse hayatının daha derli toplu bir hale geleceğine, başarılarının sürekli olacağına, sorunların bir bir çözüleceğine, kazanılan paraların hayır için kullanılacağına, önüne çıkan tüm engelleri aşmayı başaracağına işaret etmektedir.

Rüyada kedinin karnını doyurmak gördüyseniz:

  • Kendiliğinden ilerlemeyen veya gelişmeyen konularda kendinizi harekete geçmeye zorlamamalısınız.

Rüyada kedinin karnını doyurmak attığı hayırlı adımların kendisini mutluluğa ve zafere taşıyacağına, sevdiği kişiden hayır ve karşılık bulacağına, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen yine de herhangi bir barış yaşanmayacağına işarettir.

Rüyada erkek çocuğun karnını doyurmak kısmetlerinin zengin, asil kimselerden çıkacağına, çalışmaların büyük getirileri olacağına, ihtiyaç duyulan bir paraya kavuşmaya ve sevdikleri ile beraber olan rüya sahibinin huzurlu olacağına tabir olunur.

Rüyada bebeğin karnını doyurmak iş hayatında yeni çalışmalar ve atılımlar yapılacağına, atılacak adımlar sayesinde hem yüklü miktarda para kazanacağına hem de çok daha üst kademelere geleceğine, kazancınızın artacağına, işinize ve hanenize bereket geleceğine inanılır.

Rüyada karnını doyurmak huzurlu ve rahat bir hayatı olacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşanacağına, yakın zamanda çok hayırlı ve güzel haberlerin geleceğine, zahmete ve çileye düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada ölünün karnını doyurmak neşesini, mutluluğunu, huzurunu ve ağız tadını yitireceğine, hem maddi hem manevi olarak büyük zorluklar yaşayacağına, elden arka arkaya paralar çıkacağına, masrafların bu dönemde artış göstereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çocuğun karnını doyurmak çok büyük üzüntüler yaşadıktan sonra kendisini toplamak için çaba göstereceğine ve başarılı olacağına, işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, gönül hoşluğu ve hafifliği içinde bir hayat geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birinin karnını doyurmak geçim sıkıntısı yaşanacağına, kısa süre içinde dünyaevine girileceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, endişelerini ve üzüntülerini atlatacağına, yapacağı çalışmalarda kazanacağı başarılar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine inanılır.

Rüyada köpeğin karnını doyurmak uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere çok kısa sürede kavuşacağına, lükse ve konfora kavuşacağına, sıkıntılı ve yorucu bir döneme girileceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments