Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada doğal kaynak suyu görmek

Rüyada doğal kaynak suyu görmek

Rüyada doğal kaynak suyu görmek planların boşa gideceğine,  iş hayatında iniş yaşanacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının kuracağı ortaklıktaki bir kişinin vereceği destek ile ortadan kaldırılacağına, işlerinde hiç ummadığı bir anda büyük bir sorunla karşılaşacağına, eline geçen parayı yapacağı bir hata yüzünden girdiği bir işte batıracağına, beklemediği kadar büyük zararlar edeceğine, büyük miktarlarda paralar kazanacağına, iş hayatında yaşadığı sorunlar işin destek istediği bir kişinin, yardımcı olmayacağına ve sorunların üstüste geleceğine, ticaretinin genişleyeceğine, işlerinin büyüyeceğine, maddi gücünün ve imkânlarının artacağına, üzüntünden sağlığından olacağına, sıkıntıların zamanla çözüleceğine ve refah içinde olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada doğal kaynak suyu gördüyseniz:

  • İnanılması güç, iyimser öneriler, fazla güzel görünen teklifler ya da destekler kafa karıştırıcı olabilir.

Rüyada doğal kaynak suyu görmek rüyayı gören kişinin artık kaderinin yüzüne güleceğine, masrafların bu dönemde artış göstereceğine, kısmetlerinin çoğalacağına yorulur.

Rüyada doğalgaz sobası görmek kendisini çalışmalarından ötürü kıskanan ve çekemeyen kişiler tarafından elini attığı işlerin baltalanacağına, ancak daha sonra şansının yaver gitmesi ile çok rahat edeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine büyük kazançlar elde edeceğine, üzüldüğü konularda sevdiği kişilerden yardım alacağına, sahici ve kalıcı mutluluğu yakalayacağına işaret etmektedir.

Rüyada doğal hortum görmek iyi şartlarda yaşayacağına, şansının, bahtının ve kısmetinin açık olacağına ve kaderinin de yüzüne güleceğine, ilerleyen günlerin kişi için herhangi bir sıkıntı olmadan keyifli olacağına, yaptığı çalışmaların büyük ses getireceğine delalet eder.

Rüyada doğal afetleri görmek zorlukların ve tartışmaların aşılacağına, yapılan işlerde büyük kazançlar elde edileceğine, kişinin hayatını düzenlemek için bu kimselerden sonuna kadar faydalanacağına, anlaşmazlıkların, kinin ve nefretin son bulacağına, insanlarla muhabbetinin koyulaşacağına, ağız tadının yerine geleceğine işarettir.

Rüyada doğalgaz patlaması görmek hayat içinde istediği ve hayalini kurduğu herşeye kavuşacağına ve daha önce birçok kez girmek istediği bir işe şartların uygun bir hale gelmesi ile çok zahmet çekmeden gireceğine, ancak bir çıkış yolu bulamadığı için zor zamanlar geçireceğine, seçeceği eşin ailesiyle de iyi geçineceğine alamet etmektedir.

Rüyada doğal afetten kurtulmak arabuluculuk yapılacağına ve dört duvar arasında kalması istenen bir olayla ilgili ağzı pek sıkı olmayan bir kişinin kulağının çekileceğine, maddi zararlara uğrayacağına, bir daha işyerine gelmeyeceğine delalettir.

Rüyada doğalgaz kaçağı görmek hak yemeyeceğine, gidişatı düzeltmek için verilen kararların endişe ve sıkıntı getireceğine, huzurlu bir insan olacağına işaret etmektedir.

Rüyada doğal taş görmek haksızlığa uğramış bir arkadaşa destek olunacağına, bolluk ve bereket içinde bir hayata sahip olunacağına, muradın gerçekleşeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments