Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada doğalgaz patlaması görmek

Rüyada doğalgaz patlaması görmek

Rüyada doğalgaz patlaması görmek maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının kuracağı ortaklıktaki bir kişinin vereceği destek ile ortadan kaldırılacağına, eline geçen fırsatları başarılı ve büyük kazanç sağlayacak şekilde kullanacağına ve çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, zamanının çoğunu kendisi için çok değerli olan ailesine ayıracağına, birçok yeni bağlantı kurulacağına, çalışmaların hayırlı kapılar açacağına, geleceğin güzel gelişmeler getireceğine, dertlerin ve sıkıntıların son bulacağına, başarısının düşeceğine bunun da geri planda kalmasına ve unutulmasına neden olacağına, güllük gülistanlık bir hayata kavuşulacağına yorulmaktadır.

Rüyada doğalgaz patlaması gördüyseniz:

  • Azı karar çoğu zarar deyimiyle hareket ederseniz, gereksiz yıpranmaları bir nevi önlemiş olursunuz.

Rüyada doğalgaz patlaması görmek büyük bir tartışma yaşayacağına, bu tartışmadan ötürü çok zarar edeceğine, sık sık alışverişe gidebileceğine, keyfi için bütçe ayırabileceğine ve rahat şekilde yaşayacağına, üzüntü duyulan bir konuda istenen şeylerin gerçeğe dönüşeceğine delalettir.

Rüyada doğalgaz faturası görmek onlar sayesinde yaşadığı sıkıntıları da unutacağına, kişinin yaşça kendisinden küçük biri ile evlilik yapacağına, bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine, işten güçten elini eteğini çekeceğine, malının mülkünün gözünde kıymetini yitireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük tartışmalar yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada doğalgaz kaçağı görmek maddi anlamda kendisini toparlayacağına, iş hayatında büyük bir kriz yaşanacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, insanlar ile arasındaki sorunları bitireceğine işaret eder.

Rüyada doğalgaz görmek kısa süre içinde çok kazançlı bir işe girileceğine, sorunların teker teker aşılacağına, hayırlı ve bol kazanç elde edileceğine, sevdiği kişilerden biri ile arasının yaşanan bir tatsızlıktan dolayı açılacağına delalettir.

Rüyada doğalgaz sobası görmek eline çok hayırlı ve güzel fırsatlar geçeceğine, kıskançlık ve düşmanlık yapan bir kişi yüzünden iş hayatında zor bir duruma düşüleceğine, yaptığı işlerin de içine sineceğine delalet eder.

Rüyada doğal afetleri görmek üzüleceğine, insanlara duyduğu güveni kaybedeceğine ve bu nedenle içine kapanarak sessiz ve mutsuz günler yaşayacağına, çok uzun bir zamandan beri hiç görmediği ve çok özlediği bir kişi ile karşılaşacağına, sıkıntı yaşadığı bazı durumları yakında ortadan kaldıracağına inanılır.

Rüyada doğal taş görmek maddi ve manevi olarak sorun yaşayacağına, kurulu düzeninin hiç bozulmayacağına, aynı zamanda başka işlerle uğraşıp daha iyi yaşam koşullarına sahip olunacağına ve rahat bir yaşam sürüleceğine işaret eder.

Rüyada doğal kaynak suyu görmek içindeki sıkıntıdan, kuruntudan ve korkudan kurtulacağına, sermayesinin harcandığına değeceğine, kendisine fazlaca kar getireceğine ve hedeflerinin karşılık bulacağına, üzüntülerin en kısa sürede geçeceğine, hayırlı insanlar ile tanışılacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Dilbar

Rüyamda yemek ısıtıyordum sobada doğalgaz iki gözü vardı birini açtım değiştirmek istedim ikincisini açtigım zaman patladı alev içinde kaldım odadan çıkmak istedim hareket edemedim