Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karnını doyurmak

Rüyada karnını doyurmak

Rüyada karnını doyurmak hastalıklarının ve kötü günlerinin de son bulmasına vesile olacağına, barış ve sevgi ortamında bulunacağına, yönetici vasıflı bazı kişilerin dikkatini çekeceğine, bu kişilerin destek vermesi ile yeni bir işe başlayacağına, sağlık sorunlarının sona ereceğine, sorunların ve sıkıntıların çözüme kavuşacağına, hayattan yana umudunun kırılacağına, hem rahat hem de huzurlu bir yaşam geçireceğine, zarar edilen durumların kısa süre içinde kara geçirileceğine, huzurunun ve rahatının ömür boyu süreceğine alamet eder.

Rüyada karnını doyurmak gördüyseniz:

  • Düşüncelerinizi kendinize saklamalısınız.

Rüyada birinin karnını doyurmak alınan yardımların pek yarar sağlamayacağına, iş dünyasının önde gelen kişilerinden biri olunacağına, yapılan talihsiz bir açıklama yüzünden eleştiri oklarının hedefi olunacağına rivayet eder.

Rüyada ölünün karnını doyurmak uzun soluklu bir ilişkiye başlanacağına, çok sıkıntılı ve zor bir işe gireceğine, şiddete maruz kalarak veya ağır sözler işiterek çok mutsuz olacağına delalettir.

Rüyada köpeğin karnını doyurmak hem huzur hem de lüks içinde bir hayat geçireceğine, eline geçecek olanaklar sayesinde en tepelere tırmanacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, işlerinde yenilikler yapacağına delalet eder.

Rüyada erkek çocuğun karnını doyurmak dertlerinin dermanına kavuşacağına, yüzünün güleceğine, çok büyük sorunları parça parça kolayca halledeceğine, hastalıklarla boğuşmak zorunda kalacağına işarettir.

Rüyada bebeğin karnını doyurmak arzu ve isteklerine de hasret bırakacağına, yapılmak istenen şeylerin gerçekleştirileceğine, hayatı boyunca hep yeni birşeyler daha öğrenmenin çabasında olacağına tabir olunur.

Rüyada karnını doyurmak ancak hayırlı kısmet gelirse çok mutlu olunacağına, uzun zamandan beri çıkmak istediği ancak yaşadığı sorunlardan ötürü bir türlü çıkamadığı tatile artık çıkacağına ve kafa ve beden olarak dinlenmiş olarak işinin başına geçeceğine, anne ile ilişkilerin eski haline döneceğine inanılır.

Rüyada kedinin karnını doyurmak hak yolunu tutacağına, alınacak sevinçli bir haber sayesinde çok güzel günler yaşanacağına, sıkıntı veren durumların ve sorunların bu sayede ortadan kalkacağına rivayet eder.

Rüyada çocuğun karnını doyurmak güzel huylarını ve inancını bir kenara atacağına, toplumda suçlu, Allah katında da günahkâr durumuna düşeceğine, beklentilerinin ve ideallerinin de gerçekleşeceğine, sevdiği kişilere yardım edeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments