Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dizi izlediğini görmek

Rüyada dizi izlediğini görmek

Rüyada dizi izlediğini görmek amaçlarına ve hedeflerine kavuşmak için engel tanımayacağına, mücadeleden vazgeçmeyeceğine, saygınlığını yitireceğine ve insanlar tarafından ayıplanacağına, pişman olacağına, düşmanlar tarafından zarar göreceğine, geleceğini derinden etkileyecek yanlış adımlar atacağına, sıkıntıların ve sorunların büyüyeceğine, işlerin bozulacağına, zor günler geçireceğine ve çözümsüz kalacağına, hayli sağlam başarılara imza atacağına, bir sebeple etrafındaki bazı insanlar ile arasının açılacağına, yaptığı bu hatadan ötürü kendisini hiç affetmeyeceğine yorulur.

Rüyada dizi izlediğini gördüyseniz:

  • Sözlerinize dikkat etmenizde fayda var.

Rüyada dizi izlemek üzüleceğine, hayatına renk, eğlence, neşe, geleceğine, başarılarının daim olacağına, iş hayatı içinde neredeyse bir sıkıyönetim ilan edeceğine tabir olunur.

Rüyada dizi izlediğini görmek ancak herhangi bir sorun yaşamadan bu durumdan kurtulacağına, şansının ve bahtının bundan sonrası için açık olacağına, sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına işarettir.

Rüyada izlediğin diziyi görmek söylenen kötü sözler yüzünden kardeşlerin arasının bozulacağına, mesleğindeki verimliliğinin artacağına bu sayede elinin bollaşacağına, imkanlarının genişleyeceğine, kişinin kendisini hayallerine ve hedeflerine taşıyacak kapıları rahatlıkla açacağına işaret eder.

Rüyada dizide oynadığını görmek atılacak adımın ardından yeni bir proje için çalışmaya başlanacağına, yokluk çeken bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine, maddi olanakların kötüleşeceğine rivayet eder.

Rüyada dizili inci görmek sorunlarının alacağı destek sayesinde sona ereceğine, çok büyük bir iş şansı kazanılacağına, gece gezmelerinden, lüks restoranlarda yemek yemekten, iyi markalardan giyinmekten ve tatillere gitmekten geri kalmayacağına, zahmetli işlerden kurtuluşa erileceğine delalettir.

Rüyada dizi görmek endişelerinin ve üzüntülerinin son bulacağına ve bazı kötü kişiler tarafından kırılan kalbinin düzeleceğine, zor durumda kalmış kişilere maddi ve manevi olarak büyük yardımlarda bulunulacağına, ailevi sorunların bir türlü sonuçlanmayacağına rivayet eder.

Rüyada dizi kanamak girdiği işlerde zarara uğrayacağına, hayırlı bir şekilde başlayan bazı projelerin zarar ederek yarıda kalacağına, hayırlı kişiler ile çalışıp çok kazanç sağlayacağına rivayet eder.

Rüyada dizide oynamak parasal açıdan çok iyi şartlara ulaşacağına, hayırlı haberler alacağına, düşmanların önlerinin açılacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments