Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada izlediğin diziyi görmek

Rüyada izlediğin diziyi görmek

Rüyada izlediğin diziyi görmek bir sebeple bu akrabası ile son kez konuşup aralarındaki ipleri koparacağına, zor zamanlar geçireceğine, kötü niyetli kişiler tarafından istenmeyen bir durumun ortasında bırakılacağına, rahat rahat yaşayacağına, sağlığına, neşesine, ağız tadına kavuşacağına, afiyette olacağına, borçlarını ödeme imkânı elde edeceğine, sorunlar altında ezileceğine, işlerin düşeceğine, fikirlerinin herkes tarafından kabul edileceğine rüya sahibinin bu sayede arkasına kitleleri takacağına, aile bireyleri arasında çok büyük tartışmaların hatta kavgaların çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada izlediğin diziyi gördüyseniz:

  • Bazı haberlerin ortaya çıkması veya bazı bilgilerin elinize ulaşması konusunda ne kadar sabırsızlanırsınız ya da bir sonraki adımda neler olacağını ne kadar merak ederseniz, olaylar o kadar gecikeceği benziyor.

Rüyada izlediğin diziyi görmek şansının ve kısmetinin kendisinden yana gideceğine, çok büyük bir çalışma yapılacağına, mutlu ve huzurlu olunacağına, çocuk sahibi olunacağına, iş hayatında iflasın eşiğine gelineceği bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, manevi açıdan iyi bir dönem geçirileceğine rivayet eder.

Rüyada dizi izlemek bir sebeple ürünü satan kişi ile mahkemelik olunacağına, kurulu düzeni olacağına, kıskançlık besleyen bir kişinin elinde bulunan imkanlarla yapmaya çalıştığı kötülüklere engel olunacağına rivayet eder.

Rüyada dizi izlediğini görmek sıkıntıların ve musibetlerin biteceğine, güzel ve sevinçli bir haber alınacağına, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine böylece amaçlarına nail olacağına, yaşadığı mutsuz günleri geride bırakacağına delalet etmektedir.

Rüyada dizilmiş odun görmek rüya sahibinin değişik iş kollarına yöneleceğine, çok rahat edeceği ve çok büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine, başarısızlığa düşeceğine delalettir.

Rüyada kurşuna dizildiğini görmek kazancını birkaç kat arttırıp hayallerindeki eve sahip olacağına, hayattan her istediğini alacağına, uzun bir süre boyunca zorluk çekileceğine yorulmaktadır.

Rüyada dizili sandalye görmek hiç beklemediği kadar büyük miktarda kazanç elde edeceğine, maddi olarak uğranacak zararın yanısıra bir de manevi olarak zarar görüleceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulup çok rahat, huzurlu ve mutlu bir hayata adım atacağına delalettir.

Rüyada dizili ayakkabı görmek yatırımlarından hedeflediği karı elde edeceğine ve bu sayede kendine olan özgüveninin de artacağına, hayırsız bir kişinin yaptığı bir hatanın telafi edilmeye çalışılacağına, keyfinin, rahatının ve ağız tadının kaçacağına yorulmaktadır.

Rüyada dizi seti görmek başarıya ve kazanca götürecek fırsatlar yakalamak için uğraşacağına, giderileceğine, aile hayatının çok huzurlu bir şekilde geçeceğine, üzüntülerin ve tartışmaların sonunda tatlıya bağlanacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
1 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
pervin

rüyamda yaprak dökümü dizisini gördüm