Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dizi görmek

Rüyada dizi görmek

Rüyada dizi görmek kişinin tüm hayallerinin yıkılacağına, yaşanan bir hastalık varsa eğer şifa bulunacağına, uzun zaman önce yapılmış ve sürekli vicdan azabı çekilmesine sebep olan şeylerden ötürü rüya sahibinin tövbe istiğfar edeceğine, tüm umutlarını ve sermayesini bu işe bağlayacağına fakat emeline ulaşamayacağına, maddi zarara gireceğine, karşısına çıkan fırsatları hayırlı iyi bir şekilde değerlendirmesi ile birlikte rahata ereceğine, gittiği yerde çok iyi işler gerçekleştireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için çok büyük bir adım atacağına, işlerinin açılacağına, kurulu düzeninin hiç bozulmayacağına, maddi olanaklarının sınırsız olması sayesinde hiçbir eksiğinin kalmayacağına, evindeki aşının çok daha çeşitleneceğine, emeklerinin, alın terinin ve çalışmalarının boşa gitmeyeceğine, hem maddi olarak hem de manevi olarak layık olduklarına kavuşacağına, işlerinin açılacağına, ticaretinin genişleyeceğine işarettir.

Rüyada dizi gördüyseniz:

  • Bozuk, çürük ya da uzun ömürlü olmayan şeyler almaya, aldatılmaya ya da kendi dikkatsizliğinizden para kaybetmeye açıksınız.

Rüyada ipe dizili boncuk görmek hayatta hep iyi şeylerle karşılaşacağına, lüks şekilde yaşayacağına, zaman zaman tartışmaların yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada dizi oyuncusu olduğunu görmek yapılan çalışmaların tanıtılması, yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine, işlerinin istediği gibi olacağına, huzur getirecek birinin çıkacağına alamet etmektedir.

Rüyada dizi oyuncusu olmak büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, büyük miktarda kazanç elde edileceğine, aile hayatında da çok huzurlu ve mutlu olunacağına, durumunuzun iyileşeceğine ve maddi yönden güçleneceğinize, iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına ve yaşanan kötü gidişe bu sayede dur diyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada dizide rol almak varolan kötü durumların ortadan kaldırılacağına, kavgaların ve anlaşmazlıkların baş göstereceğine, rüya sahibinin kötü ve art niyetli kişilerle karşılaşacağına inanılır.

Rüyada dizili inci görmek kısa zamanda büyük bir kazanç getirecek bir planın takip edileceğine ve deneyim kazanılacağına, moral olarak çökecek olan kişinin ailesi ile arasında da maddi konularda sevimsiz tartışmalar çıkacağına, ayrıca çok kötü olaylar yaşanacağına, bitmek tükenmek bilmeyen bir tartışmanın arasında kalınacağına ve gerek yakın arkadaşların ve gerek akrabaların karşı çıkacağı bir işin içine girileceğine inanılır.

Rüyada dizide oynamak zorlukların ortadan kaldırılacağına ve sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, konu komşudan, akrabadan, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına, hayatının planladığı gibi yürümeyeceğine delalet eder.

Rüyada dizilmiş boncuk görmek kolaylıklarla karşılaşacağına, daha iyi şartlarda yaşama imkânına kavuşacağına, mevki edineceğine, her daim bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine, anne baba duaları sayesinde işlerin her geçen gün daha iyiye gideceğine delalet eder.

Rüyada dizili taş görmek büyük bir rahatsızlıkla boğuşacağına, aile içindeki huzurun ve iyi geçiminin de bozulacağına, eline geçen bütün fırsatları hızlı bir şekilde kazanca çevireceğine, birçok kişiye yardım edeceğine, evlilik hayali kurduğu birisine aşık olup onunla evleneceğine, sorunlarının geçmişte kalacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments