Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dizi izlemek

Rüyada dizi izlemek

Rüyada dizi izlemek işlerini yoluna koyacağına, eline geçen yüklü miktarda kazanç sayesinde çok rahat edeceğine, mutlu ve hayırlı haberlerin alınacağına, hayatı baştan aşağı olumlu bir şekilde etkileyecek fırsatların elde edileceğine, anne ve baba duası alınacağına, işlerinin sorunlarından ötürü bozulacağına, çok sevilen bir kişi olunacağına, hayatın yoluna gireceğine, ticaretin değer ve hız kazanacağına, uzun bir seyahate çıkılacağına, dileklerin ve duaların kabul olacağına ve hayallerin gerçeğe döneceğine, hayatının kolaylaşacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada dizi izlemek gördüyseniz:

  • Tamamlanması gereken somut işleri tamamlayarak sevdiğiniz kişilere verdiğiniz sözleri yerine getirebilirsiniz.

Rüyada dizi izlemek kendisini Allah’a yakınlaştıracak hayır işlerine daha çok vakit ve para ayırabilme şansına nail olacağına ve kaderinin yüzüne güleceğine, çok mutlu günler geçireceğine, yapacağı ortak bir iş sayesinde ömrünün sonuna kadar rahat bir hayat yaşayacağına, asla harama el uzatmayacağı gibi, çevresindeki kimseleri de yanlış hareketlerinden ötürü uyararak onlara da iyiliklerde bulunacağına yorulmaktadır.

Rüyada dizi izlediğini görmek sorunlu olaylar ile karşılaşacağına, buna rağmen çok büyük kazançlar elde edeceğine, duygularını ve düşüncelerini çok daha rahat ifade edeceğine, sevdiği kişiler ile çok hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, eline geçen bütün sorunları hızlı bir şekilde çözüme kavuşturacağına rivayet etmektedir.

Rüyada izlediğin diziyi görmek hayattan yana her istediğini elde edeceğine, yapılan hatalardan ders çıkarılıp bundan sonra aynı hataların tekrarlanmayacağına, ağlayacağına inanılır.

Rüyada ipe dizili boncuk görmek sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, maddi olarak çok sıkıntılı durumlara düşeceğine, birçok çalışmaya ve projeye girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada dizili altın görmek can sıkıcı durumlarla karşılaşılacağına, bir sebeple sorunlarla direkt muhatap olmak zorunda kalınacağına, yaptığı işle ilgili olarak birçok kişi yetiştireceğine işaret etmektedir.

Rüyada dizili ayakkabı görmek davranışlarını mantık süzgecinden geçireceğine, çok rahat bir döneme gireceğine, rüya sahibi eğer bekâr birisi ise yakın hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ama evli birisi ise çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, hayatının kolaylaşacağına, elinin bollaşacağına, çevresinin kalabalıklaşacağına, keyfinin ve geçiminin yerinde olması sayesinde de insanlarla olan muhabbetinin koyulaşacağına ve güzelleşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada dizili inci görmek yapılan hataların hızlı bir şekilde telafi edileceğine ve tekrar edilmeyeceğine, bazı kötü niyetli kimseler tarafından yalan yanlış bilgiler verilerek kandırılmaya çalışılacağına, onlarla ayrı düşeceğine alamet eder.

Rüyada dizide rol almak oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine, akıllı ve doğru işler yapması sayesinde rızkının her geçen gün artacağına, yolunun açık olacağına, karşısına çözülemeyecek sorunların ve üstesinden gelemeyeceği zorlukların çıkmayacağına, hayatının kolaylıklar ve güzellikler içinde geçeceğine, içinde bulunan tüm sıkıntılardan, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments