Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dizide oynamak

Rüyada dizide oynamak

Rüyada dizide oynamak başkalarının gözünde gülünç durumlara düşeceğine, kalp kırıklığı ve hayalkırıklığı yaşanacağına, çok uzun zamandan beri hayali kurulan şeyin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine, yapacağı her işte ve atacağı her adımda çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve çok sevilip sayılan bir kişi olacağına, yakın zaman içinde çıkan anlaşmazlıkların çözüme kavuşacağına, iş konusunda çok büyük arzuları olan rüya sahibinin, kendi işine kavuşacağına, içine düştüğü zor durumdan kurtulacağına, rahat edeceğine, geleceğinin başarılar ve zaferlerle geçeceğine, kazancının her geçen gün artacağına, olağan üstü ya da garip sayılabilecek hiçbir olayın yaşanmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada dizide oynamak gördüyseniz:

  • Duygusal açıdan gerilim hissedebilirsiniz.

Rüyada dizide oynamak yaptıkları ile birçok kişiyi inciteceğine, maddi ve manevi açıdan çok zarar görüleceğine, bereketli işlere gireceğine, ticaret ehli olacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir dizide oynamak huzurunu ve mutluluğunu kaybedeceğine, endişeli bekleyişlerin hayırlı biteceğine, kişinin yakasını belalardan ve kötülüklerden bir türlü kurtaramayacağına delalettir.

Rüyada dizilmiş odun görmek zorlukların, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, hem kendi ailesi hem yakın arkadaşları için çok güzel bir sürprize imza atacağına, bir kere başarısını ispat ettiği takdirde iş dünyasında üst üste güzel tekliflerle karşılaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada dizi yıldızı görmek hem dua alacağına, kötü sözler duylacağına, her konuda gelişme gösterileceğine işaret etmektedir.

Rüyada ipe dizili altın görmek bazı kayıplar olabileceğine, çıkar için insanlara zulmetmeye, evinden neşenin ve eğlencenin eksik olmayacağına delalet eder.

Rüyada dizili yatak görmek tecrübesi olmayan yollara gireceğine, kardeşlerin birlikte zor bir işin altından kalkacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, iş konusunda destek istenen bir kişiye kendi işi konusunda yardım edileceğine, hayallerinin suya düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada dizi karakteri görmek kaybettiği şeyi bulmasına, önümüzdeki günlerde bir sıkıntı atlatacağınıza, uzun zamandan beri çok istediği bazı şeyleri gerçekleştirmek için işe koyulacağına işaret eder.

Rüyada kurşuna dizildiğini görmek diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına, bu borçlardan ötürü büyük sorun yaşanacağına ve çok yakın bir zamanda aile içinde tartışmaların baş göstereceğine, aile hayatının gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, hayırlı, helal lokmalar yiyeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments