Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dizi çekimi görmek

Rüyada dizi çekimi görmek

Rüyada dizi çekimi görmek sevdiği ve değer verdiği kişilerden göreceği ihanet yüzünden kahrolacağına, alacağı diğer ihtarlar sonrasında ise işten çıkarılmasının gündeme geleceğine, kazancının katbekat artacağına, yapılan yanlış ortaklıklar neticesinde ticari kayba uğranacağına, amaçların gerçekleşmeyeceğine, yokluktan ve de geçim derdinden kurtulacağına, kime gideceğine, rahatsızlık veren bir durumun edilen dualar ve alınan hayır duaları sayesinde çok mutlu bir sonuca ereceğine, kaybedilen bazı şeylerin yakın zaman içinde tekrar bulunacağına inanılır.

Rüyada dizi çekimi gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızı ya da iş hayatınızı ilgilendiren konularda sular ısınabilir.

Rüyada dizi çekimi görmek kısa vadede büyük prestij sahibi olunacağına, hoşsohbet birisi ile dostluk kurulacağına, işlerinde en yakın olduğu kişiden zarar göreceğine yorulur.

Rüyada kamerayla çekim yapmak bereketli işler yapacağına, bol rızık ve para sahibi olacağına, zenginlik elde edeceğine, dualarının kabul olacağına, çok büyük ve hayırlı işlere gireceğine, eğitim hayatında çok üst kademelere çıkacağına işarettir.

Rüyada reklam çekimi görmek belalı insanlara denk geleceğine, yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine, akrabalarının, yakınlarının, arkadaşlarının ve dostlarının yardımıyla sıkıntılarından, hastalıklarından ve borçlarından kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada yer çekimi görmek elinde bulunan bir miktar kazancı kısa süre içinde harcayacağına, çok daha büyük kazanç sağlayacak bazı işlere girmek için sevdiği bazı şeylerden vazgeçeceğine, ele geçen fırsatların hayır getireceğine, huzur ve saadet bulacağına rivayet eder.

Rüyada çekim yapmak iç dünyasının zenginleşeceğine, elindeki parayı doğru yatırımlarla büyüteceğine, fakirlikten kurtularak çok daha rahat bir hayata başlayacağına, insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine yorulur.

Rüyada kamera çekimi görmek kalbini kıracağına, işin zarar etmek üzere olduğuna ve yakın bir zaman içinde çok daha kötü olayların yaşanabileceğine, düşmanlarının kendisinden uzaklaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada film çekimi görmek yaşadığı kötü olaylar yüzünden ruhunda oluşan yaraları sarmak için çok büyük bir çaba sarfedeceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışıp üzüntülü ve sorunlu ruh halinden kurtulup yine gülmeye ve eğlenmeye başlayacağına, bunun da kendisine hem meslek hem de özel hayatında pek çok avantaj getireceğine, bunun şans olacağına, başarı, kazanç, makam, şöhret ve hayır getireceğine işaret eder.

Rüyada kurşuna dizildiğini görmek bundan hayır göreceğine ve onlarla uzun soluklu projelerde yer alacağına, alınmış olan borçların ödeneceğine ve anne baba hayır duaları alınacağına, çok büyük bir mutluluğa ereceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments