Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kurşuna dizildiğini görmek

Rüyada kurşuna dizildiğini görmek

Rüyada kurşuna dizildiğini görmek kazancın büyük bir kısmının kaybedileceğine, sağlıkla ilgili herhangi bir sorun yaşanmayacağına, verdiği sözleri tutacağına, iş değişikliğine gidileceğine, kendine olan inancını ve gelecekle ilgili beklentilerini kaybedeceğine, sıkıntıların ve sorunların üstesinden gelineceğine, terfi edeceğine bu vesileyle yokluktan kurtulacağına, zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine rivayet eder.

Rüyada kurşuna dizildiğini gördüyseniz:

  • İkili ilişkilerinizi veya iş birliklerini ilgilendiren olaylarla ilgilenmeniz gerekebilir.

Rüyada kurşuna dizildiğini görmek uzun zamandan beri devam edem sorunların sona ereceğine, iş hayatına yeni bir fikirle tekrar girileceğine, rahatsızlık veren bir kişiden uzaklaşılacağına, başarı üstüne başarı kazanacağına işaret eder.

Rüyada kurşuna dizilmek çok zor zamanlar geçireceğine, iş hayatında yapmak istediği projelerin yarıda kalacağına, hayatında kötü günler yaşanacağına ve bir çıkmazın içine düşeceğine, daha geniş bir rızık elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada dizilmis inci görmek uzun zaman önce ara verilmiş okula devam edileceğine, atılan bir imza sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, borçların ödenmesinde aksamalar olması nedeniyle sinir bozukluğu yaşanacağına, kendisinin de dinde ve ahlakta çok daha olgunlaşacağına tabir olunur.

Rüyada dizide oynadığını görmek kişisel yeteneklerini geliştireceğine, başkasının sigarasını yakmak ise, maddi ve manevi olarak sürekli birilerinin yardımına ihtiyaç duyan biri olacağına, iş hayatında rüya sahibinin çok kazançlı çalışmalar gerçekleştireceğine, bu duruma bağlı olarak çok büyük başarılar kazanacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir dizide oynamak bir sebeple çok büyük üzüntü duyulacağına, kredi çekileceğine, sevdiklerinin hayatlarındaki olumlu gelişmelere tanıklık edileceğine, yakın bir zaman içinde evlat sahibi olunacağına işaret eder.

Rüyada dizi izlemek doğru seçimler yapacak olan rüya sahibinin hangi işe el atarsa atsın son derece başarılı olacağına, herhangi bir para sıkıntısı çekmeden, yolunda huzurla devam edeceğine, yeni gayrimenkuller veya mallar alınacağına, alınan hayırlı ve güzel başarılar sayesinde çok iyi ve hayırlı bir noktaya gelineceğine delalettir.

Rüyada dizili ayakkabılar görmek sorunların çıkması ve uğranılan ihanet yüzünden güvensizlik duyulması sebebi ile başarısız olunacağına, kazancının günden güne düşeceğine, maddi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, üzüntülerinin ve dertlerinin gün geçtikçe artacağına ve çok sıkıntılı bir dönemden çıkacakken daha sıkıntılı bir döneme girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada dizi kanamak büyük işlere imza atacağına ve sorunları anlayışlı bir şekilde çözeceğine, hastalandıktan sonra aklının başına geleceğine, birbirlerine her konuda destek olacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments