Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kamerayla çekim yapmak

Rüyada kamerayla çekim yapmak

Rüyada kamerayla çekim yapmak aklındaki hayalleri bu kişilerin vereceği destekle gerçeğe dönüştüreceğine, zahmetli işlerden hayırlı bir şekilde kurtulacağına, sorunlu olaylar ile karşılaşacağına, buna rağmen çok büyük kazançlar elde edeceğine, planlarının işe yaramayacağına bu nedenle elinin dara düşeceğine, sıkıntılarından kısa zaman içinde kurtulacağına, onlara çok bağlı olacağına, bunun da başarılarının kalıcı olmasına vesile olacağına, bilge ve alim kimse haline geleceğine inanılır.

Rüyada kamerayla çekim yapmak gördüyseniz:

  • Yaptığınız işlerle kendinizden söz ettirmesini biliyorsunuz.

Rüyada kamerayla çekim yapmak hane içinde büyük sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına, tüm sorunların tatlılıkla ve kısa sürede halledileceğine, arkadaşlarının, akrabalarının, eşinin ve çocuklarının kendisi için makbul ve hayırlı kimseler olacağına, arkadaşları ile ve tek başına katılacağı bu aktiviteler sayesinde çok mutlu olacağına delalettir.

Rüyada kamera çekimi görmek neşesinin, keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine, tanıdığı kişinin meslek ve işine, görüş ve düşüncesine uymaya, çok bereketli zamanlar geçireceğine işaret eder.

Rüyada çekim yapmak rızkının sonsuz olacağına, cebinden parasının eksilmeyeceğine, harcadığının yerine hep daha fazlasının geleceğine ve etrafının da her zaman kalabalık olacağına, işlerin kısa süre içinde şaha kalkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dizi çekimi görmek rahata erip, bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine hak yolunda da çok güzel ve iyi olan işler yapacağına, çok büyük zorluklar çekildikten sonra işlerin hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, aile bireyleri arasında büyük bir işbirliği yapılacağına ve alınan borçların kısa sürede bitirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada yer çekimi görmek sevinçten deyim yerindeyse havalara uçacağına, uzak bir yerden beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına, almak istediklerini rahatlıkla satın alma gücüne sahip olacağına delalettir.

Rüyada film çekimi görmek yüzün güleceğine, atılan adımların sıkıntı yaratacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına işarettir.

Rüyada reklam çekimi görmek hayatında fırtınalı günler yaşanacağına ve kişinin büyük bir çıkmazın içine düşeceğine, aile hayatında büyük sorunlar yaşanacağına, sevdiği kişi ile arasına kara kedi gireceğine, fakir fukaraya yardım edileceğine alamet eder.

Rüyada kameraya çekildiğini görmek bunun kendisine başarı ve hayır getireceğine bu sayede de rakiplerini geçmesine vesile olacağına, uzun bir zamandan beri beklenen yardımların bir türlü gelmeyeceğine ve etrafındaki kişilerden destek alamayan rüya sahibinin elindeki malları çıkaracağına, iş sıkıntısı olmadan, maddi zorluklar çekmeden, Allah’tan dilediği ne varsa elde ederek iyi bir hayat süreceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments