Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yer çekimi görmek

Rüyada yer çekimi görmek

Rüyada yer çekimi görmek kazancında çok büyük bir düşüş meydana geleceğine ve bu sebepten ötürü çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, sakin, hoşgörülü ve saygılı bir kişi olunacağına, başarılı bir iş hayatına sahip olunacağına, atılan adımlar ile yüzü güldürecek haberler alınacağına, hayat yolunda alınacak dersler sayesinde hata yapma oranının gittikçe düşeceğine, huzurlu bir hayat için gereken şeylere sahip olduktan sonra kendisine uygun bir kısmet bulmaya çalışacağına, kötü günlerin biteceğine, zor durumların biteceğine, ferahlığa çıkılacağına, yaptığı şeyden ötürü hem çok büyük bir üzüntü duyacağına işaret etmektedir.

Rüyada yer çekimi gördüyseniz:

  • Yine hatırlatayım, aile içinde bazı tatsızlıklara karışabilirsiniz.

Rüyada yer çekimi görmek dost sandığı kişilerin ortalıktan kaybolacağına, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına, üzgün ve mutsuzsa çok mutlu olacağı haberler alıp keyifleneceğine inanılır.

Rüyada dizi çekimi görmek layık olduklarına sahip olacağına, karşısına çıkan her fırsatı paraya çevireceğine, toplu para gelmesi sayesinde kendi işini açacağına, zor geçecek bir eğitim dönemi geçirileceğine ve beklenen sonuca ulaşılamayacağına tabir olunur.

Rüyada kamerayla çekim yapmak yeniden çok güzel hayaller kurmaya başlayacağına, art niyetli kimselerin oyununa geleceğine, onlar tarafından aklının çelinmeye çalışılacağına, özlediği yerlere yolculuk edeceğine delalettir.

Rüyada film çekimi görmek işlerinin düzene gireceğine, sorunlarının yakında biteceğine, işlerinin zarara uğrayacağına, maddi anlamda rahatının daimi olacağına, sıkıntı çekmemesi sayesinde keyfinin yerinde kalacağına, gam ve keder çekmeyeceğine, kazancının çok düşeceğine delalet eder.

Rüyada reklam çekimi görmek sıkılacağına ve üzüleceğine, sorunların ardı ardına ortaya çıkacağına, hiç beklemediği bir kişiden büyük bir ihanet göreceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına tabir olunur.

Rüyada kamera çekimi görmek gerçekleştirmek istediği projeler için daha iyi ve daha başarılı atılımlar yapmak istediği sırada canını çok sıkacak olaylar ile karşılaşacağına ve zor zamanlar geçireceğine, çok zor günler yaşayacağına, hiçbir şeyin içinde ukde olarak kalmayacağına alamet eder.

Rüyada çekim yapmak çekemeyen kişilerin vermeye çalıştığı zararların boşa çıkacağına, karşısına çıkan bazı kişiler ile tartışmak zorunda kalacağına, rüya sahibinin çok büyük sorumluluk alması sayesinde çok kazanç ve menfaat elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada bir yerini kestiğini görmek bir sorun bitmeden üstüne diğerinin geleceğine, arkadaşlarından ve dostlarından yana sıkıntı alacağına, işine ve ailesine daha bir sıkı sarılarak, hayatına kaldığı yerden çok daha güçlü şekilde devam edeceğine, sorunların kısa sürede sone erdirileceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments