Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada divanda yatmak

Rüyada divanda yatmak

Rüyada divanda yatmak çok büyük kısmetlere sahip olacağına, işlerin çok iyi bir hale geleceğine, eş, dost ve akraba ile bir soruna çözüm bulunacağına, zarar getirecek bir işten uzak durulacağına, zorlukların ve musibetlerin sürekli artacağına, kem gözlere ve nazarlara gelineceğine, sorunsuz, sakin ve huzurlu günler geçireceğine, iyileşeceğine, kısmet alacağına, insanlarla arasının iyi olacağına, hayırlı ve güzel işler yapacağına ve insanlar arasında saygın kimse haline geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada divanda yatmak gördüyseniz:

  • İyi huylu karakter yapınıza güvenerek sizi suiistimal ya da ihmal eden kişiler diğer yüzünüzle tanışabilirler.

Rüyada divanda yatmak her istediği şeyin gerçekleşeceğine, çok hayırlı ve kazançlı çalışmalar yapacağına, kişinin bu nedenle ortaklıklarını dışardan seçeceğine, aileyle iş yapmayacağına tabir olunur.

Rüyada tahta divan görmek maddi ve manevi olarak büyük kazanç elde edeceğine ve iş hayatında kazandığı deneyimleri etrafındaki insanlara aktaracağına, insanların hayır dualarını alacağına, daha sık bir araya geleceğine, birlikte kâh ağlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada divan altına saklanmak kendisini hafiflemiş, sağlıklı, mutlu ve huzurlu hissedeceğine, sevdiği kişiler ile sürekli vakit geçireceğine, çok büyük sorunlar yaşanacağına, parasal olarak gitgide daha kötü bir hale düşüleceğine yorulur.

Rüyada divan örtüsü görmek uzun zamandan beri aksayan işlerin kısa süre içinde düzeleceğine, keyfinin ve rahatının yerinde olacağına, daha doğru karar verebilmesi için ona yardımcı olacağına inanılır.

Rüyada divana uzanmak çok uzun bir zaman boyunca yaptığı bu çalışmaların ekmeğini yiyeceğine ve yeni çalışmalar ortaya koyacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, aynı zamanda da özel hayatında sürpriz gelişmelerin olacağına rivayet eder.

Rüyada divan görmek iş hayatında uzun bir süre boyunca neredeyse iflas etme tehlikesi ile yaşanacağına, bu sebeple çok büyük stres nöbetleri geçirileceğine, dertlerinin dermanını, hastalıklarının da şifasını bulacağına, çok üzüntülü zamanlar geçireceğine ve hayatını çok kötü bir şekilde etkileyecek olaylar yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada demir divan görmek ağız tadının ve keyfin yerine geleceğine, yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel günler göreceğine, kolay yoldan gelir elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada divan almak hayırlı bazı gelişmeler yaşanacağına, işlerin büyüyeceğine, ticari ve maddi kaybın karşılanacağına, iyi giden hayatının bir anda bozulacağına tabir olunur.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments