Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada divan örtüsü görmek

Rüyada divan örtüsü görmek

Rüyada divan örtüsü görmek dileklerin kabul olacağına, zorlukların giderileceğine, işlerinin yolunda gideceğine, hayatında bolluğun, bereketin ve verimin olacağına, çok sevdiği bir kişi tarafından kalbinin kırılacağına ve ileride yaşayacağı bir tartışmadan ötürü sevdiği bir kişiyi üzeceğine, hasretin biteceğine, istenilen bir eşyaya, mala ya da bir ziynet eşyasına sahip olunacağına, duymadığı sözleri duyacağına ve hiç şahit olmadığı bazı gerçeklere tanıklık edeceğine, kendisi için isabetli adımlar atacağına, karlı çıkacağına, refah düzeyinin artacağına, mal ve para biriktireceğine yorulur.

Rüyada divan örtüsü gördüyseniz:

  • Beklenilmedik bir kaynaktan gelecek şanslar söz konusu olabilir.

Rüyada divan örtüsü görmek ortaklar varsa onlarla daha iyi bir uyum içinde çalışılacağına, sevap işlemek için uğraşacağına, hayır işi yapacağına ve zekât vereceğine, kazancının kısa süre içinde yarı yarıya düşeceğine alamet eder.

Rüyada divana uzanmak sevilen kişiler ile büyük bir ortaklık kurulacağına, bol muhabbette kalacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalara girerek çok başarılı işler ortaya koyacağına rivayet eder.

Rüyada demir divan görmek düşünülen bazı projelerin hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine, rahat edilecek bir döneme girileceğine, karşılaşılan bazı aksiliklerin kısa sürede aşılacağına, sorun üzerine sorun yaşanacağına, iş ile ilgili çok hayırlı fırsatların gerektiği gibi değerlendirilemeyeceğine tabir olunur.

Rüyada divanda yatmak hayatında yokluğun başgöstereceğine, başarısızlığa, karamsarlığa ve hayal kırıklığına, itibar, makam ve söz sahibi olacağına, rakiplerine ve düşmanlarına üstün geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada divan altına saklanmak kişinin olayların farkına vararak yaptığı hataları göreceğine alamet olan rüya, ruhsal olarak da bir uyanış hali içinde olunacağına, işlerle ilgili olarak bu kişi ile bir ortaklık kurulacağına, yeni çalışmalar yapılacağına ve sorunların düzeltilmesi için büyük bir uğraş verileceğine tabir olunur.

Rüyada divan almak sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde çözüme ulaştırılacağına, sosyal hayat içerisinde yaşanan üzücü bir durumun kısa sürede sevinçli bir duruma döndürüleceğine, hayatın güzelliklerinden nasipleneceğine, bir sebeple sıkıntıya düşen rüya sahibinin sevdiği kişilerin aralarında konuşarak verecekleri bir destek sayesinde işlerini yoluna sokacağına rivayet eder.

Rüyada divana oturmak yaşayacağınız sıkıntıları kolay atlatacağınıza, hayatın şimdiye kadar bilmediği, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına, iyiliğe kavuşacağına, yaşama isteğinin artacağına, keyfinin ve ağız tadının da yerine geleceğine, çok mutlu olacaklarına ve çok güzel bir hayat sürüleceğine tabir olunur.

Rüyada tahta divan görmek atılacak adımların çok etkili bir makam sağlayacağına, gelir seviyesinin ortalama kazanç elde eden insanlara oranla çok daha yüksek hale geleceğine, sevdiği kişilerden alacağı destek sayesinde çok mutlu olacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments