Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dişlerinin uzadığını görmek

Rüyada dişlerinin uzadığını görmek

Rüyada dişlerinin uzadığını görmek adının lekeleneceği ve bu nedenle çok üzülüp, adını aklamak için uzun süre uğraşmak zorunda kalacağına, sıkıntılarının biteceğine, kendi işini kurmak için çok kazanç elde edeceğine ve büyük bir rahatlama yaşayacağına, daha çok kazanç elde edeceğine, yaptığı işlerde eline geçen paranın artması sayesinde çok büyük bir zenginliğe kavuşacağına, hayatını yeni bir şehirde kurmaya çalıştığı halde çok zorluk yaşayacağına, sıkıntılarının gittikçe daha kötü bir hal alacağına, sevdiği kişilerden zarar göreceğine, özel hayatının da yolunda gideceğine, bir sebeple çok büyük üzüntü duyacağına işarettir.

Rüyada dişlerinin uzadığını gördüyseniz:

  • Keskin hareketlerden veya hamlelerden kaçınmalısınız.

Rüyada dişlerin uzadığını görmek gösterişli halinin hemen fark edileceğine, hakkı olanlara kavuşacağına, yeni işler yapma imkanı elde edeceğine, eşler arasındaki kıskançlığın ve güvensizliğin biteceğine inanılır.

Rüyada dişlerinin uzadığını görmek böylece hayata yeniden sarılacağına ve eski güzel günlerine döneceğine, kişinin kendisini daha iyi ve yüreğini daha ferahlamış bulacağına ve rüya sahibine dua edeceğine, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, bozulan sağlığın düzeleceğine, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına alamet eder.

Rüyada birinin saçının uzadığını görmek yeni bir işle ilgili olarak yakın bir arkadaşla işbirliği kurulacağına, çevresindeki insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olacağına ve yardıma muhtaç insanlara yardım ederek onları mutlu edeceğine, verimliliğinin artacağına ve başarılarının devamının geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada başkasının uzadığını görmek üzüntü duyduğu konuları kendi imkânları ile düzeltmeye çalışacağına, çok rahat edeceği bir döneme gireceğine ve son zamanlarda adından sıkça söz ettiren biri olacağına, zengin ve gösterişli biri olarak anılacağına işarettir.

Rüyada arkadaşının saçının uzadığını görmek maddi ve manevi olarak yaşanan sorunların kısa sürede ortadan kaldırılacağına, olumsuz şekilde etkilendiği olayları unutmaya başlayacağına, psikolojik olarak düzeleceğine, darlık içine düşeceğine ve zor günler yaşayacağına inanılır.

Rüyada saçlarının çok uzadığını görmek çok başarılı olacağına, işlerinin hızlı bir şekilde düzeleceğine, dünya malı edineceğine, zarar edilen işlerde kara geçileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada saçlarının uzadığını görmek çok büyük maddi ve manevi sorunlar yaşayacağına, içine düştüğü karamsarlıktan kurtaracağına ve maddi olarak da büyük destek vereceğine, elindeki fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hayırlı ve uğurlu kazançlar elde edeceğine, parasal sorunları birkaç hamle ile çözüme kavuşturacağına delalet etmektedir.

Rüyada birinin saçlarının uzadığını görmek şansın ve istikbalin açık olduğuna, kişinin yaptığı hayırseverlik ve yardım neticesinde de manevi anlamda çok mutlu hissedeceğine, yaşamında aksiliklerden, hastalıklardan ve kazalardan uzak, sevdikleri ile mutlu bir geleceğe sahip olacağına, hayırlı kişiler ile arkadaşlıklar kurularak çok güzel çalışmalar yapılacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments