Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dişlerinin takma olduğunu görmek

Rüyada dişlerinin takma olduğunu görmek

Rüyada dişlerinin takma olduğunu görmek çok büyük bir boşluğa düşüp borç içinde kalacağına, herkesi kendi gibi zannedeceğine fakat bu konuda yanıldığını anlayacağı zaman çoktan pişman olmuş olacağına, evini geçindirmek ve hayatını sürdürmek için alınteri dökerek kazanç elde edeceğine, layık olduklarına sahip olacağına, yapılan işlerde çok iyi mevkilere gelineceğine, kişinin kendisinden yaşça büyük, nüfuzlu biri tarafından himaye altına alınacağına, isteklerine ve emellerine kavuşmak konusunda herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine, kazanç kapılarının açılacağına, kötü günlerin geride kalacağına inanılır.

Rüyada dişlerinin takma olduğunu gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızı ilgilendiren konularda dikkatli hareket etmeniz gerekiyor.

Rüyada takma diş kaybetmek başarılar yaşanacak ve büyük atılımlar yapılacak bir işe girileceğine, iş beğenmeyen veya gözü yüksekte olan kimselerin hayal kırıklıklarının çoğalacağına, arkadaşlardan biri ile kurulan işte beklenenden daha büyük kazanç elde edileceğine, anne baba hayır dualarının alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada takma diş yutmak zor ve kötü günlerin geleceğine, alınan borçların geri ödenemeyeceğine, yaşanacak kötü olayların ardından kısa süreli bir hastalık yaşayacağına inanılır.

Rüyada takma diş çıktığını görmek verilen sözlerin tutulamayacağına , yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına, bekarlar için hayalini kurdukları gibi bir kısmetle evlilik gerçekleştireceklerine, tersliklerin yoluna gireceğine, hanesindeki birlik ve beraberliğin artacağına delalet etmektedir.

Rüyada takma altın diş görmek sorunlarından çok kısa bir zamanda kurtulacağına, kendisini birçok musibet ve sıkıntı ile uğraşmaktan ötürü çok yorgun hissedeceğine ve ortaya koymaya çalıştığı projelerin ve çalışmaların bazı kişiler tarafından baltalanacağına, sorun olarak karşısına çıkan durumları kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına, evinde ve işyerinde bereketin ve bolluğun hüküm süreceğine işarettir.

Rüyada takma diş yaptırmak herkesi doğru yola çağıracağına, gereksiz bir harcama yapılacağına, işlerini çok iyi yerlere getireceğine yorulmaktadır.

Rüyada dişlerinin takma olduğunu görmek iş dünyasındaki bazı kişilerin dışlaması ile karşılaşılacağına, çok güzel olaylar yaşanacağına, inancını ve kendine olan güvenini bir an olsun kaybetmemesi sayesinde hayallerine, umutlarına, hedeflerine ve ideallerine kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada takma diş taktığını görmek başarılı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, bu sayede çok üst mevkilerde bazı kademelere terfi edileceğine, maddi olarak çok büyük imkânlara sahip olacağına, sevdiği kişiler ile büyük mutluluklar yaşayacağına, yüz güldürecek sonuçlar elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada takma diş görmek kazanılan paraların ve malların ortaya konulması sayesinde iş sahibi olunacağına ve ortaya konulan projeler sayesinde katbekat fazla kazanç elde edileceğine, yeni iş teklifleri alacağına, gitmediği yerlere gideceğine, her geçen gün mesleğinde ilerleyeceğine ve deneyim kazanarak uzman olacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments