Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada takma altın diş görmek

Rüyada takma altın diş görmek

Rüyada takma altın diş görmek muradınıza ereceğinize, çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, aile hayatında içinden çıkılmaz bir hal alan olaylar ile karşılaşacağına, büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayıp aile bireyleri ile tartışma noktasına geleceğine, işlerini yoluna koyacağına, bu sayede çok büyük kazanç elde edeceğine, dertlerin artacağına, huzursuzluk yaşanacağına, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine, iş hayatında çok büyük ilerleme kaydedileceğine, sorunlarının alacağı destek sayesinde sona ereceğine, çok büyük bir iş şansı kazanılacağına, para yerine geçen herhangi bir belgenin karşılığı olmadığına dair bir haber alınacağına, ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine, başarılı olunacak bir duruma gelineceğine rivayet etmektedir.

Rüyada takma altın diş gördüyseniz:

  • Sözlerinize çok dikkat etmelisiniz.

Rüyada takma altın diş görmek geçim kaygısı duymayacağına, isteklerine ve emellerine kavuşmak konusunda herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine, herkes tarafından takip edilen ve kıymet gören bir kişi olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada takma diş kırmak sevilen kişilerle iş konusunda bir birlik kurulacağına, başının belaya girmeyeceğine, gelişeceğine, hayırlı rızık, kazanç ve şifa kapılarına ulaşacağına delalettir.

Rüyada dişlerinin takma olduğunu görmek korkularından kurtulacağına, hayata karşı cesaretleneceğine, kurtuluşu bulacağına, çarelere ve çözümlere ulaşacağına, şifa bulacağına, ruhen ve bedenen yenileneceğine, her işinde hayırla karşılaşacağına işarettir.

Rüyada takma diş taktırmak çıkılacak olan bir yoldan yenilmiş olarak dönüleceğine, mesleki olarak istenilen makamın kazanılacağına, problemlerinin ve sorunlarının çözüleceğine tabir olunur.

Rüyada takma diş temizlemek kafasına koyduğuna ulaşacağına, çok iyi yatırımlar yaparak büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, dik durmaya çalışacağına delalet eder.

Rüyada takma diş çıktığını görmek yüreğine su serpecek çok sevinçli haberler alacağına, rahat bir hayata adım atılacağına, işyerini kapatacağına tabir olunur.

Rüyada ağzından takma diş çıkarmak emeklerinin boşa çıkacağı bir işe gireceğine, günden güne sorunlarının artacağına, tebrik edileceğine, hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına alamet eder.

Rüyada takma diş yapmak mutlulukların yarım kalacağına, heveslerin söneceğine, helal ekmek yeneceğine, biraz olsun hafifleyeceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments