Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada takma diş görmek

Rüyada takma diş görmek

Rüyada takma diş görmek bir elinin yağda bir elinin balda olacağı bir hayatı olacağına, geçim sıkıntısının ve para derdinin olmayacağına, hiçbir zaman yokluk içine düşmeyeceğine, yaradanın bu şansı kendisine vereceğine, üzerinde uzun zamandan beri kafa yorduğu bir çalışma sayesinde çok büyük maddi güce erişeceğine, işlerini kısa süre içinde ve sorunsuz olarak sonuçlandıracağına, sıkıntılı bir işe girip gösterilen sabır sayesinde altından kalkılacağına, kişinin gülen yüzünün solacağına, akılla ve sağduyu ile hareket edilmesi halinde başarının kaçınılmaz olacağına, başarılar elde edileceğine, iyi haberler alınacağına, tecrübe edinirken can sıkıntısı yaşansa da elde edilen bilgilerin çok değerli olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada takma diş gördüyseniz:

  • Geleceğe yönelik girişimlerden kaçınmalısınız.

Rüyada takma diş çıktığını görmek hayatında çok büyük gelişmeler yaşayacağına, çok iyi çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine, parasının ve malının artacağına ve bu sayede adından da çokça söz ettireceğine, büyük ve önemli yatırımlar yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada takma dişlerinin düştüğünü görmek önünün kapanacağına bu nedenle de yokluğa ve geçim derdine düşeceğine, hayatının ve planlarının kendi istediği yönde ilerlemeye başlayacağına, çok sevdiği ve değer verdiği insanlara iş hayatında daha önce karşılaşılmamış kadar büyük fırsatlar elde etmelerinde çok büyük bir yardımda bulunulacağına işarettir.

Rüyada takma dişleri çıkarmak olumlu değişiklikler yaşayacağına, rahata ereceğine, sıkıntılardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, maddi ve manevi olarak büyük sorunlar yaşayacağına, hataların telafi edileceğine delalettir.

Rüyada takma dişlerin düştüğünü görmek kurulan yuvada mutlu ve huzurlu bir ömür sürüleceğine, helal ekmek yeneceğine, zamanın değerinin bilineceğine ve  ona en uygun şekilde yaşanacağına, bir sorun bitmeden üstüne diğerinin geleceğine, çok büyük sıkıtılar yaşanacağına ve bu sıkıntıların günden güne büyüyeceğine inanılır.

Rüyada ağzından takma diş çıkarmak gayrimenkul sektörüne adım atılacağına, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, büyük üzüntüler yaşayacağına, sıkıntılı olduğu bir zamanda başına gelecek olan güzel bir olay ile hayatını değiştirecek bir karar vereceğine ve hayırlı bir evlilik yapacağına işaret eder.

Rüyada takma diş fırçalamak daha fazla gelir sahibi olacağına, sevilen kişilerle yaşanmış olan tartışmaların sona ereceğine, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, iş hayatında yeni çalışmalar ve atılımlar yapılacağına delalet etmektedir.

Rüyada takma altın diş görmek iş hayatında ve aile hayatı içinde karşısına çıkan sorunlarından kurtulup mutlu zamanlar geçireceğine, zorlu yollardan geçerek çok başarılı bir kariyer ortaya koyacağına, içinden çıkılmaz bir hal alacağına delalet etmektedir.

Rüyada üst takma diş görmek haksızlıklara uğranılacağına, herkes tarafından sevilen ve onlar tarafından bağrına basılan kişi olmayı hak edeceğine, hayal kırıklığı olmadan, inandığı ve sevdiği insanlarla hoş sohbet ederek, iyi zamanlar geçireceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments