Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada takma diş yaptırmak

Rüyada takma diş yaptırmak

Rüyada takma diş yaptırmak insanlar tarafından da daha çok sevgi ve saygı göreceğine, hayırsız kişilerle iş yapmak zorunda kalınacağına, iyi geçim halindeki kişilerle arasının açılacağına, bütün aksiliklerin arka arkaya geleceğine, sağlığının da huzurunun da yerine geleceğine, ancak çok büyük bir zarar görmesine, çok zor bir duruma düşmesine ve büyük üzüntüler yaşamasına rağmen herhangi bir şekilde düzelme olmayacağına, sevdiği kişilerden ötürü zor günler geçireceğine, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeyden ötürü kendisini istemeyeceği olayların içinde bulacağına, ailesi içinde çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar yaşayacağına, yakın bir arkadaşın vesile olduğu bir ilişkinin evlilikle noktalanacağına, Allah rızası için bazı büyük yardımlarda bulunulacağına ve yapılan bir iş başvurusunun çok kısa bir zaman içinde olumlu sonuç vereceğine işaret etmektedir.

Rüyada takma diş yaptırmak gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızın işinizi etkilemesine izin vermeyin.

Rüyada takma dişlerin dökülmesini görmek düşmanların önlerinin açılacağına, cesaretin ve özgüvenin azalacağına, maddi olarak zor zamanlar geçirileceğine, kısmetlerinin de kapanacağına, hasretin ve özlemin biteceğine, onlarla artık hep bir arada olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada takma diş fırçalamak sağlıkla ilgili sorunların yakın zaman içinde tedavi edileceğine, umutsuzluğa düşeceğine, ağlayacağına, yakın bir arkadaşın araya girmesi sayesinde bu sorunun çözüleceğine delalettir.

Rüyada takma diş kaybetmek istenen çalışmaların gerçekleştirilemeyeceğine, yaptığı hayırların ve sevapların da amacına ulaşacağına, güzel huylarının değişeceğine, gözünü bürüyen para hırsı nedeniyle iyi niyetlerinin bozulacağına tabir olunur.

Rüyada takma diş yutmak işlerin çok büyümeyeceğine, yaptığı çalışmaların heba olacağına, biraz olsun hafifleyeceğine ve hayatın belli bir oranda sıradanlaşarak kişiye nefes alacak zaman kazandıracağına rivayet etmektedir.

Rüyada takma diş çıktığını görmek makamını garantileyeceğine, zaferlerle ve başarılarla dolu bir çalışma hayatı olacağına, çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, ortaya çıkan bu durumu çözmek için çeşitli yollara başvuracağına ve böyle bir çalışma sayesinde içine düştüğü durumla ilgili olarak çok büyük araştırmalara gireceğine inanılır.

Rüyada takma diş kırılması görmek aksilikler yüzünden kısa sürede büyük kazanç getirecek bir işin elden kaçacağına, kısmetin kapanacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük kayıplar yaşanacağına, planların boşa gideceğine, ailesinin hayat standardında da aynı değişimi yakalayabilmek için işbirliği yapacağına, sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine, atılan adımlar sayesinde çok tanınan ve sevilen biri olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada üst takma diş görmek ancak daha sonra yardımcısından ihanet göreceğine, kişinin bugüne değin sürdürdüğü tutumunu değiştirip hayatını mevcut koşullara uygun hale getirmek için uğraşacağına, mükemmeliyetçilikten vazgeçilip daha basit bir hayat sürdürüleceğine, hayata daha sıkı tutunacağına yorulmaktadır.

Rüyada takma diş almak tartışmaların ve sorunların sona ereceğine, uzun bir dönemden sonra ilk kez çok rahat edileceğine ve daha güzel günler için beklenmeye başlanacağına, yakın çevre içindeki bir kişi ile bir gönül ilişkisi yaşanacağına, zarar edilen bir işte gösterilecek büyük azim ve sabır sayesinde kara geçileceğine, yeni arkadaşlıklar kurulmasına ve bekar kişiler için zengin ve sorumluluk sahibi kimselerle tanışılacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments