Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada anne karnında bebek ayağı görmek

Rüyada anne karnında bebek ayağı görmek

Rüyada anne karnında bebek ayağı görmek iyilik görüleceğine, rahatının ve keyfinin yerinde olacağına, ailesinin çok seveceği hayırlı bir kısmet ile hayatını birleştireceğine ve çok daha huzurlu ve mutlu bir kişi olacağına, zaferlerine kimsenin engel olamayacağına, çok büyük başarılara kavuşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup çok büyük bir huzura ereceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, tam herşeyin bittiğini ve hayallerinin suya düştüğünü düşünürken işlerinin düzeleceğine, kariyerini dilediği gibi sürdüreceğine, kararını verdiği bir işte çok büyük bir mutluluk yaşayacağına işaret eder.

Rüyada anne karnında bebek ayağı gördüyseniz:

  • Olaylar kendiliğinden yatışacaklardır.

Rüyada anne karnındaki bebeğin ayağını görmek kendisini kıskanan ve yolunu kesmeye çalışan rakiplerine fark atacağına, böylelikle sorunlarının tek tek hallolmaya başlayacağına, sevgiliye karşı olan hislerinin azalacağına işarettir.

Rüyada anne karnında bebek ayağı görmek yaşanan sıkıntıların verilecek olan büyük bir mücadele sonucu ortadan kalkacağına, atılan adımlar sayesinde çok daha iyi bir duruma geçileceğine, yıllar önce yaptığı yatırımların bugün beklenmedik şekilde değer kazanacağına, kötü ve zor günler yaşanacağına, maddi imkânlarının azalacağına, bunalımlı günler geçirileceğine delalet eder.

Rüyada karnındaki bebeğin ayağını görmek kişinin ailesinden kendisine miras kalan yerleri veya mülkleri sorunsuz bir şekilde alacağına ve değerlendireceğine, talihinin ve kısmetinin açık olması sayesinde elinin bolluğa kavuşacağına, çok uzun bir zamandan beri hiç görmediği ve çok özlediği bir kişi ile karşılaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada karnında bebek ayağı görmek yapılacak bir girişim sayesinde işlerin yoluna gireceğine, kapanmış olan kapıların Allah’ın izni ile açılacağına, sorunlarının bu sebeple daha da artacağına, kendisi için bazı planların kurulduğuna, bu yüzden kendisine ve ailesine çok dikkat etmesi gerektiğine aksi halde içlerinden birinin bir şekilde zarar göreceğine, büyük atılımların yapılacağına alamet etmektedir.

Rüyada karnındaki bebeğin ayak izini görmek kalabalık aile toplantılarına katılacağına, her geçen gün daha profesyonel olacağına, bundan sonra ortaya koyacağı bütün çalışmaların çok hızlı bir şekilde dikkat çekeceğine işaret etmektedir.

Rüyada karnında bebeğin ayağını görmek makamının ve itibarının yükseleceğine, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına ve uzun zamandan beri kırgın olunan bir kişi ile aradaki buzların eritilemeyeceğine, işten yana şansının açık olacağına işaret etmektedir.

Rüyada anne karnında bebeğin elini görmek attığı her adımda daha sıkıntılı bir duruma düşeceğine, hak yolunu bulacağına, rahatlık sağlayacak kararlar verileceğine ve refah içinde yaşanacağına delalettir.

Rüyada anne karnında erkek bebek görmek kazancın ortaya konacak olan projeler sayesinde artacağına, uzun zaman önce alınan ancak bir türlü bitirilemeyen borçların kapanacağına, zorluklardan, zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine, çok iyi kazançlar elde edileceğine, dertlerin bir anda sona ereceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments