Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karnındaki bebeğin ayağını görmek

Rüyada karnındaki bebeğin ayağını görmek

Rüyada karnındaki bebeğin ayağını görmek sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, dedikoduların ve karalamaların son bulacağına, atılan adımların hayırlı olaylara vesile olacağına, çok büyük mal ve mülk sahibi olacağına, uzun bir müddet sıkıntı yaşanacağına, Allah’ın izniyle hastalık gibi durumlardan şikâyetçi olmayacağına, kendisini mesleğinde ilerletmek ve daha başarılı olmak için büyük ve önemli fırsatlar elde edeceğine, zor zamanların böylece geride kalacağına, cesaret ve özgüven sahibi olacağına tabir olunur.

Rüyada karnındaki bebeğin ayağını gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin bazı olaylara yapabileceği katkıları gözünüzde büyütüyor olabilirsiniz.

Rüyada anne karnında bebek ayağı görmek sorunların çözüm bulacağına, çok daha iyi çalışmalar için kaynak bulunacağına, işlerin kötüye gittiği bir anda deyim yerindeyse sihirli bir sopa değmiş gibi düzeleceğine, çekilen hasretin biteceğine, kırgınların ve küskünlerin barışacağına alamet eder.

Rüyada karnındaki bebeğin ayağını görmek o kişilerden güzel sözler duyulacağına, eş, dost ve akrabaları ile çok sevinecekleri bir haber alacağına, girdiği işte akıllıca yatırımlar yaparak çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, kazandıkları ile daha iyi yatırımlar gerçekleştireceğine, çok büyük işlere girip kendisine ve ailesine çok rahat bir hayat sağlayacağına alamet eder.

Rüyada anne karnındaki bebeğin ayağını görmek küslüklerin en yakın zamanda arabulucular sayesinde yok olacağına, yapılan işlerdeki sorunların çok uzamadan ortadan kaldırılacağına ve çok büyük sorun yaratan bazı çalışmaların iptal edilip diğerlerine ağırlık verilmesi ile çok daha büyük kazançlar elde edileceğine, sıkıntılarından en kısa sürede arınıp rahat bir nefes alacağına rivayet eder.

Rüyada karnındaki bebeğin ayak izini görmek uzun zaman önce ortaklık kurulmuş birinden çok büyük bir ihanet görerek çok yüklü miktarda maddi ve manevi zarar uğranacağına, uzunca bir zaman boyunca bu hastalık ile uğraşacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve çok kötü günler geçireceğine, büyük bir zenginliğe kavuşacağına alamet eder.

Rüyada karnında bebeğin ayağını görmek maddi ve manevi açıdan pek çok sorunla karşılaşılacak durumlara düşüleceğine, borçların gün geçtikçe daha da büyüyeceğine, uzakta yaşayan bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, kötü kişilerin kendisinden ve ailesinden uzak duracağına ve yakın zamanda hiç görmediği kadar kazanç elde edeceğine, önemli ve ciddi işler yapacağına tabir olunur.

Rüyada karnında bebek ayağı görmek hayattan yana her istediğini elde edeceğine, yeni kazanç kapılarının açılmasına vesile olacağına, deyim yerindeyse geniş geniş yaşayacağına işarettir.

Rüyada kar üzerinde ayak izi görmek yaşadığı zorluğun biteceğine, hayat standardı ve kalitesi olarak kişinin dilediği gibi yaşamaya devam edeceğine, yaşanan bu üzücü durumların aile hayatına da yansıyacağına bu yüzden hane içinde çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçirileceğine rivayet eder.

Rüyada kar üstünde yalın ayak yürümek alınteri ile kazanılan paranın hayırlı bir iş için bir kenara konulacağına, kimseye muhtaç olmadan ve el açmak zorunda kalmadan yaşayacağına, vurdumduymaz bir kişi olduğu için büyük zarar vereceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments