Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karnında bebek ayağı görmek

Rüyada karnında bebek ayağı görmek

Rüyada karnında bebek ayağı görmek mesleki anlamda kendini ve pozisyonunu geliştirmek için yeni ortalıklar ve yeni yatırımlar yapacağına, sorunların en kısa zamanda çözüm bulacağına, dertlerin bitip huzura erileceğine, yaşadığı sorunların katlanarak devam edeceğine ancak daha sonra karşısına çıkacak bir işte adım atarak hayatında bir dönüm yapacağına, itibar kaybedeceğine, ayıplanacağına, onlarla doyasıya ve uzun vakit geçirme mutluluğuna ve şansına nail olacağına, rüya sahibinin kendisini aklama imkanı bulacağına, kalbindeki iman gücüyle, inancına olan sadakatiyle yaşayacağına, kendisini yıpratacak ve erken yaşta yaşlandıracak hiçbir sorunun olmayacağına alamet eder.

Rüyada karnında bebek ayağı gördüyseniz:

  • Size iftira atılması veya hakkınızda olmadık dedikodular çıkartılması olasıdır.

Rüyada karnındaki bebeğin ayak izini görmek beklenmedik bir sebep yüzünden akrabalarla tartışma yaşanacağı, iş dünyasında büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, çok mutlu olup, tüm sıkıntılarından, dertlerinden ve üzüntülerinden kurtulacağına alamet eder.

Rüyada anne karnındaki bebeğin ayağını görmek sağlık sorunlarının tedavisi için büyük bir adım atılacağına, iyi bir evlilik yapılıp daha da mutlu bir hayat sürdürüleceğine, ummadığınız bir yerden elinize para geleceğine inanılır.

Rüyada karnında bebeğin ayağını görmek yarınlarına inanacağına ve kendisine lütuf edilen ömrün kıymetini bileceğine, sevdiği bir kişi ile güzel ve hayırlı bir evliliğe adım atacağına, bunun için gerekli olan tüm fırsatlara sahip olacağına yorulur.

Rüyada karnında bebek ayağı görmek karmaşadan ve belirsizlikten kurtulacağına, dini anlamda yapılan araştırmaların ve okumaların kişinin inancını sağlamlaştıracağına, rüya sahibinden öğrendiklerini ona karşı koz olarak kullanacağına alamet eder.

Rüyada karnındaki bebeğin ayağını görmek fakir fukaraya elindeki para kadar yardım edeceğine ve dua alacağına, sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, dedikoduların ve karalamaların son bulacağına, sıkıntılarını çözeceğine alamet etmektedir.

Rüyada anne karnında bebek ayağı görmek ağız tadının, keyfinin ve huzurunun kaçacağına, yaşamın kolaylaşacağına, kardeşlerden biri ile bir yola gidileceğine, kıskançlık yapan birinin haneden uzaklaştırılacağına işarettir.

Rüyada kar üstünde yalın ayak yürümek keyfinin ve yaşam enerjisinin yerine geleceğine, iş hayatında başarılı olmaya, girilen birçok işte doğru kararların verilmesi ve akıllıca adımların atılması ile çok büyük kazançlar elde edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kar üzerinde ayak izi görmek malın bereketinin artmasına, epey büyük bir rahatlık yaşayacağına, hayırlı ve makbul olacak zenginliğe sahip olacağına, herşeyin fazlasına kavuşacağına, tabiri caizse ocağının hep tüteceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments