Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karnında bebeğin ayağını görmek

Rüyada karnında bebeğin ayağını görmek

Rüyada karnında bebeğin ayağını görmek değerlerine sahip çıkarak yaşayacağına, mal mülk sahibi olacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, helal ekmek yeneceğine, ticarette rakiplerine karşı zafer kazanacağına, buna bağlı olarak aile hayatı ile ilgili çok güzel bir karar verileceğine, zor ve sıkıntılı günler geçirileceğine, aile hayatı içinde fikir çatışmalarının yaşanacağına, sıkıntılı bir dönemi atlattığı için çok mutlu olacağına, yeni bir işe girmek için kısa süreli bir hazırlık yapacağına ve çok büyük mutluluklar duyacağı bir çalışmaya gireceğine, dini bütün biri olarak yaşadığı hayatı başkaları için de güzelleştirmeye çalışacağına alamet etmektedir.

Rüyada karnında bebeğin ayağını gördüyseniz:

  • Size ait olmayan iş ya da sorumluluklardan kaçınmalısınız.

Rüyada anne karnında bebek ayağı görmek dünya ve ahiretinin güzel olmasına, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, yeni işler konusunda büyük adımlar atılacağına, sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine, uğradığı zararları bu kişilerden karşılayacağına tabir olunur.

Rüyada anne karnındaki bebeğin ayağını görmek rahatsızlık yaşanan bir dönemin alınacak destek sayesinde sona erdirileceğine, başarı grafiğini yükselteceğine bundan sonra meslek hayatının hep zaferler ve ödüllerle dolacağına, kendi işini kurarak büyük atılımlar gerçekleştireceğine alamet eder.

Rüyada karnındaki bebeğin ayak izini görmek kalp kırıklıkları nedeniyle araları açılan çiftlerin sorunlarını karşılıklı konuşarak halletme yoluna gideceklerine, rüya sahibinin anlayışlı ve hoşgörülü biri olmak için çaba göstereceğine, hayatının bir anda allak bullak olacağına, başının da önüne eğilmesine neden olacağına işaret etmektedir.

Rüyada karnındaki bebeğin ayağını görmek geleceğe dair planlar yapacağına, işlerinin Allah’ın izni ile çok iyi gideceğine, eşler arasındaki soğukluğun yakın zamanda ortadan kalkacağına rivayet eder.

Rüyada karnında bebek ayağı görmek çok zengin ve mal mülk sahibi olacağına ve sıkıntı ve sorunlarını rahatça çözüme kavuşturacağına, eşlerin birbirlerine karşı ağır konuşacaklarına, söz dinlemeyen bir akraba tarafından sorunlu bir işin ortasına çekileceğine işaret etmektedir.

Rüyada karnında bebeğin ayağını görmek kardeşler arasında uzun zamandan beri yaşanan büyük tartışmaların sonlanacağına, işle ilgili olarak açılan kapıların kendisine büyük hayırlar getireceğine, elinde olan bir miktar paranın yakın bir zaman içinde gereksiz bir şey için harcanacağına tabir olunur.

Rüyada kar üzerinde ayak izi görmek yapılan bu hamleden ötürü iş ve aile hayatındaki kişilerden ağır eleştiriler geleceğine, rüya sahibinin kendisini kötü hissetmesine sebep olan bu olayın ardından zamanla daha güzel işler başaracağına, karlı yatırımlarının uzun vadede kendisine büyük kolaylık sağlayacağına, huzur, bolluk ve bereket geçireceğine, işlerini büyüteceğine, ticaret hayatını ilerleteceğine, yetki sahibi olacağına delalettir.

Rüyada kar üstünde yalın ayak yürümek elinde bulunan imkânların bazı kişiler tarafından kötüye kullanılmak isteneceğine, işlerdeki karın artacağına, hastalanacağına, kötü haberler alacağına, başarısızlığa düşeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments