Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada diş kırılmış görmek

Rüyada diş kırılmış görmek

Rüyada diş kırılmış görmek alınan bir haber üzerine bir yolculuğa çıkılacağına ve bu yolculuktan ötürü aile içinde tartışmaların başgöstereceğine, ayrıca devlette önemli bir kademede görev alacağına, kafasındaki tüm soru işaretlerine de cevap bulacağına, elinize para geçeceğine, sağlık sorunları ile uğraşılacak bir dönem geçirileceğine, birikimleri ile araba veya ev gibi bir yatırım yapacağına, mali durumunun düzelmesiyle beraber keyfinin de yerine geleceğine, sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, endişelerin son bulacağına ve büyük kazançlar elde edilecek bir ortaklığa girileceğine, endişelerinin, üzüntülerinin ve yaşadığı zorlukların artacağına delalet etmektedir.

Rüyada diş kırılmış gördüyseniz:

  • Bir olasılık olarak da başka bir kadınla ciddi seviyede kavga durumun girebilirsiniz.

Rüyada takma diş kırılması görmek tekin olmayan kimselere para kaptıracağına, maddi durumun daha kötü bir hal alacağına, bol kazanç getireceğine yorulur.

Rüyada kırılmış diş görmek haneye giren küçük bir miktar para sayesinde derin bir nefes alınacağına ve devamının da geleceğine, gösterişli halinin hemen fark edileceğine, geçmişin kötü etkilerinden ve yaşadığı kötü günlerden uzaklaşacağına, ruhen ve bedenen iyileşeceğine rivayet eder.

Rüyada diş kırıldığı görmek iyi niyetli kişilerle bir araya gelerek onlarla işbirliği yapacağına, sıkıntılarını ve yaşadığı problemleri bu sayede ortadan kaldıracağına, bol muhabbette olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ön diş kırılması görmek iş hayatında rakiplerin oyununa gelineceğine, yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine ve bu sayede rüya sahibinin başını sokabileceği bir eve kavuşacağına, gerçek mutluluğu ve huzuru yaşama şansına nail olacağına yorulmaktadır.

Rüyada ön dişlerinin kırıldığını görmek barışın ve sevgi ortamının yaşanacağına, beklentilerin hızla gerçek olacağına, sorunlarındanq yavaş yavaş kurtulacağına delalet eder.

Rüyada diş kırılmasını görmek uzun bir zaman maddi ve manevi sıkıntılar yaşanacağına, çok büyük zararlar edeceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde zarar edebileceği bir işe girse bile bu durumu kazanca çevireceğine, yapılan onca şeye rağmen işlerin duracağına yorulmaktadır.

Rüyada dişleri kırılmak hayırlı olayların yaşanacağına, sahip olacağı zenginlik sayesinde çok büyük bir huzura kavuşacağına, aile hayatına yakın bir zaman içinde çok büyük bereket ve bolluğun geleceğine tabir olunur.

Rüyada alt dişlerin kırıldığını görmek elinin darlaşacağına, büyük bir çalışma ya da proje gerçekleştireceğine, sıkıntılı ve sorunlu dönemlerin biteceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments