Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada anne karnında bebeği görmek

Rüyada anne karnında bebeği görmek

Rüyada anne karnında bebeği görmek çok büyük kazanç sağlanacağına, onlar sayesinde dinde olgunlaşacağına, gelişeceğine, bir işe girdiği sırada ya da bir çalışmayı bitirirken bu kişinim engel olması ile karşılaşacağına, yaşanan büyük sorunlar ve sıkıntılardan sonra çok daha büyük sorunlar ile uğraşmak zorunda kalınacağına, evlilikle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, işle ilgili olarak uzun zamandan beri beklenen bir haberin kısa süre içinde alınacağına ve bu haberle ilgili olarak atılan adımların kişiyi başarıya, üst bir mevkiye ve zenginliğe götüreceğine, zinde kalacağına, etrafındaki insanlar ile sürekli tartışıp duracağına, kısa süre içinde bitebilecek bir işin daha uzun bir süreye çıkacağına, işlerinin çok zor zamanlara gireceğine delalettir.

Rüyada anne karnında bebeği gördüyseniz:

  • Herşeyi abartma eğilimindesiniz.

Rüyada anne karnında bebek ayağı görmek rüya sahibinin geçim sıkıntına düşüp, başını borçlardan kaldıramayacağına, eğer bu şekilde devam edilir ve ortaya konmuş olan planlar aynı şekilde uygulanırsa çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına, işlerin başına geçeceğine delalet etmektedir.

Rüyada anne karnındaki bebeğin öldüğünü görmek sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, yeni bir işin ve hayatın kapısının aralanacağına, geçimin daha kolay hale geleceğine, hayırlı adımlar atılacağına delalet eder.

Rüyada anne karnındaki bebeği görmek insanların takdirini toplayacak hayırlı işler yapmasına, iş hayatında parlak bir döneme girildiğine ve yapacağı tüm çalışmalardan oldukça büyük başarılar kazanacağına, yakın bir zaman içinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakında kurtulacağına delalettir.

Rüyada anne karnında ölen bebek görmek aile bireyleri ile birlikte uzun zamandan beri düşünülen bir eğlence ortamına girileceğine ve moral depolanacağına, elde bulunan fırsatların çok büyük bir sorun eşliğinde maddi ve manevi olarak sıkıntıya sebep olacağına, sıkıntıların ve dertlerin artacağına delalet etmektedir.

Rüyada anne karnındaki bebeğin hareket ettiğini görmek huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine, girdiği hiçbir işte başarı sağlayamayacağına, problemlerle dolu ve maddi açıdan zarar getirecek bir çalışmanın içine girileceğine, verilen kararların bir türlü hayata geçirilemeyeceğine, uyumsuz bir kişi ile kurulan bir ortaklık yüzünden gereksiz bir stres altına girileceğine ve üzüntü durulacağına alamet etmektedir.

Rüyada anne karnı bebek görmek atacağı doğru adımlar ve yapacağı akıllıca hamleler sayesinde çok büyük kazanç elde edeceğine, büyük başarılar kazanacağına, yapılan bazı çalışmalar sayesinde büyük başarılar kazanılacağına, özellikle akraba çevresindeki bir bayanın kişinin mutluluğuna gölge düşürecek işlerde bulunduğunun farkına varılacağına rivayet eder.

Rüyada anne karnında bebeğin ağladığını görmek evliyse eşiyle arasındaki anlaşmazlıkları çözerek daha sağlıklı bir aile hayatına kavuşacağına, kendisine kar getirecek yatırımlar yapacağına, şansının yaver gitmesi ile birlikte iyi bir şekilde devam eden işlerin daha iyi bir hale geleceğine,  sorunların yine şans sayesinde çözüme kavuşacağına işarettir.

Rüyada anne karnındaki bebeği sevmek çok hayırlı kişiler ile helal rızk getirecek işlere gireceğine, zarar görülen bir kişinin hayattan uzaklaştırılacağına, ele geçen kazancın Allah yolunda harcanacağına, yardıma muhtaç kişilere yardımcı olunacağına, hayallerin bir bir gerçekleştirileceğine, hem de işinde söz sahibi olacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments