Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada anne karnındaki bebeği görmek

Rüyada anne karnındaki bebeği görmek

Rüyada anne karnındaki bebeği görmek her yaptığının arkasında destek veren ailesine karşı da iyi bir evlat olarak karşılık vereceğine, borçları nedeni ile hapislik durumlar yaşayacağına, elindeki avucundaki her şeyi kaybedeceğine, dostunu da düşman sayacağına ve yanlış kimselere değer vereceğine, büyük firmalardan mevki ve makam içeren iş teklifleri alınacağına, yakın bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına, yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, büyük sorunlar ve üzüntüler yaşayacağına, aile bireylerinin birbirleri ile sürekli tartışma içinde olacağına, yaşanan soruna bakış açısı değiştirilmediği için uzunca bir süre daha aynı sıkıntıyla yüzleşmek zorunda kalacağına, elinin bollaşmasına vesile olacak ve böylece maddi anlamda çok daha fazla güçlü hale gelmesini sağlayacak bazı girişimlerde bulunacağına işaret eder.

Rüyada anne karnındaki bebeği gördüyseniz:

  • Aileniz sık sık onları ihmal ettiğinizden yakınıyor.

Rüyada anne karnındaki bebeğin elini tutmak el attığı bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine, sevdiği kişiler ile çok güzel zamanlar geçireceğine, kalbini tekrar hayata açacağına, birçok fırsatı değerlendirerek iş kuracağına, sevilen kişilerden alınacak güzel haberler ile çok mutlu olunacağına, her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine alamet eder.

Rüyada anne karnındaki bebekle konuşmak maddi kayıplarını fazlasıyla karşılayacağına, kısa süre içinde işlerinde çok büyük bir ferahlık yaşayacağına, ruhsal açıdan kötü bir duruma düşüleceğine, vefat ya da ölümcül üzücü bir hastalık haberi alınacağına inanılır.

Rüyada anne karnında ölen bebek görmek helal olan rızka ve makbul olan mallara kavuşacağına, yapacağı akıllıca ve başarılı hamleler sayesinde çok kötü durumlara düşmekten ve daha fazla zarar uğramaktan kurtulacağına, sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine işaret eder.

Rüyada anne karnında erkek bebek görmek yüzünün gülmeye başlayacağına, akrabaların ve arkadaşların çok sevineceği bir işe girileceğine, oturduğu koltuğun kendisine gurur ve güç vereceğine alamet eder.

Rüyada anne karnındaki bebeğin elini görmek rüya sahibinin hayal kırıklığı yaşayacağına, borçlarını azar azar da olsa ödeyeceğine ve feraha er geç kavuşacağına, işlerinin her zaman büyüyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada anne karnındaki bebeğin konuştuğunu görmek kazanılan başarılar sayesinde iş dünyasında büyük bir prestije sahip olunacağına, yakın bir zaman içinde tanışılacak bir kişi ile dünyaevine girileceğine, sorunlarından kısa zaman içinde kurtulacağına, büyük atılımlar gerçekleştireceğine, varılan noktaya hayal edilmiş olan birçok şeye kavuşulacağına işaret etmektedir.

Rüyada anne karnında ikiz bebek görmek Allah’ın izniyle bol nimetlerle nasipleneceğine, eline geçen bazı imkânlar sayesinde sıkıntılarından kurtulmaya çalışacağına, işlerinin kısa bir zaman içinde çok iyi bir hal alacakken karşılaşılacak bazı durumlardan ötürü yarıda kalacağına ve büyük sıkıntılar çekeceğine, sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, unutulmuş olan bir sorunun tekrar ortaya çıkacağına alamet etmektedir.

Rüyada anne karnındaki bebeğin öldüğünü görmek zararlı bir alışkanlığın terk edileceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edileceğine, anne babanın hayır dualarının alınacağına, rüya sahibinin kurulu bir düzeni olacağına, bu sayede sabit gelire sahip olup, elinin dara düşmeyeceğine, rahat bir yaşama kavuşulacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments