Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada anne karnı bebek görmek

Rüyada anne karnı bebek görmek

Rüyada anne karnı bebek görmek ailesi ile çok huzurlu ve sağlıklı bir ömür geçireceğine, dünya nimetlerinden ve mallarından yana hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına, elinin bolluk ve bereket içinde olacağına, hayallerinde kurduğu hayatın kendisine Allah tarafından nasip edileceğine, kendisini çok rahat ettirecek bazı projeler ortaya koyacağına, çok sıkıntılı günler yaşayacağına, gelirinin çoğalacağına, bir işte tutunmakta güçlük çekeceğine, kendisine kefil olan tanıdıklarını da zor durumda bırakacağına, büyük aksilikler yaşayacağına, çok üzüleceği ve kendisini sarsacak bazı olaylarla karşılaşacağına, bu sebeple maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine, haksızlığa uğranacağına ve zor günler geçirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada anne karnı bebek gördüyseniz:

  • Diğerlerinin söz veya hareketlerine bağlı son dakika değişiklikleri yapmanız gerekebilir.

Rüyada anne karnındaki bebeğin konuştuğunu görmek iş hayatında atılıma geçeceğine, daha büyük işler için bir örnek olacağına, zor durumda kalan kişilere yardımcı olunacağına inanılır.

Rüyada anne karnında bebek görmek endişeli ve üzüntülü günlerin geride kalacağına, işlerinin çok büyük bir oranda aksayacağına, ruhunun tüm kötülüklerinden arınacağına rivayet eder.

Rüyada anne karnında ölen bebek görmek bir sebeple zor bir döneme girileceğine, verilen bütün emeklerin heba olacağına, toplum tarafından el üstünde tutulup saygı ve hürmet göreceğine, deyim yerindeyse üzerindeki ölü toprağından silkeleneceğine inanılır.

Rüyada anne karnındaki bebeğin elini tutmak sadece maddi gücünü kaybetmekle kalmayacağına, ruhsal ve parasal olarak çok rahat ettirecek bir karar verileceğine, anlayışlı ve hoşgörülü bir kişi ile evlenileceğine ve evlat sahibi olunacağına, talihsiz bir durumla karşı karşıya kalınacağına işaret eder.

Rüyada anne karnındaki bebeğin ayağını görmek istek ve arzularının gerçekleşeceğine, sevmediği kişileri yakın bir zamanda hayatından çıkarması sayesinde rahata ereceğine, fakir fukaraya yardım edileceğine ve bu sayede bol bol hayır duası alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada anne karnında bebeğin ağladığını görmek uğranılan zararların hızlı bir şekilde telafi edileceğine, işinin de, yaşamının da her geçen gün iyiye doğru gideceğine, dileklerinin ve dualarının gerçekleşmesi ile birlikte yüzünün güleceğine, mutluluğunun artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada anne karnındaki bebeği görmek maddi anlamda güçlü bir kişi haline geleceğine ve istediği gibi yaşama lüksüne sahip olacağına, fikirlerinin can bulacağına, çok büyük sıkıtılar yaşanacağına delalettir.

Rüyada anne karnındaki bebeğin hareket ettiğini görmek inancı, umudu ve gücünü yitirmeyeceğine, tekin olmayan kimselere para kaptıracağına, gözünün de gönlünün de doyacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments