Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dişlerini sıktığını görmek

Rüyada dişlerini sıktığını görmek

Rüyada dişlerini sıktığını görmek kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine, partneri ile çok zararlı bir ortama gireceğine, dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine, rahatlığının yaşlılığında dahi bozulmayacağına, bir işi bozulsa hemen diğerinin geleceğine, huzur ve rahatlık içinde yaşayacağına, rızkın artacağına, mali krize gireceğine, parasız, işsiz ve ekmeksiz günler yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada dişlerini sıktığını gördüyseniz:

  • Sizden daha güçlü kişiler ya da kapasitenizin üzerindeki uğraşlar karşısında mücadele vermek zorunda kalmanız olasıdır.

Rüyada dişlerini sıkarak kırmak sağlık sorunlarının biteceğine, hayatında yeni başlangıçlar yapacağına, yakın bir akrabadan miras kalacak olan bir işin başına geçileceğine, sosyal çevreden arkadaş olunan bir kişi ile evlilik yolunda hayırlı bir adım atılacağına, gümüş ise Allah yolunda hayırlı işler yapılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dişleri sıkarak kırmak kazancın helal şekilde artırılacağına, maddi olarak çok rahat edilecek bir çalışma ortaya konacağına, uğradığı zararları bu kişilerden karşılayacağına delalettir.

Rüyada dişlerini sıktığını görmek başarılarının artacağına, işlerinin hafifleyeceğine, aydınlık bir geleceğe adım atılacağına, içini açmaya karar vereceğine delalet etmektedir.

Rüyada sık sık eski sevgiliyi görmek maddi gücünü yitireceğine bu nedenle de çok kötü günler geçirmek zorunda kalacağına, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, aklındaki her şeyi hayata geçirerek, insanlardan takdir toplayacağına işaret eder.

Rüyada sık sık birini görmek çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine, kısa bir süre içinde çok büyük kazanç elde edeceğine, elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına, zor zamanların sona ereceğine, sevdiği ve yardım istediği kişilerden de yardım göremeyince uzun süreli bir depresyonun ortasında kalacağına ve çok kötü günler geçireceğine rivayet eder.

Rüyada birinin boğazını sıktığını görmek kendisine güveninin azalması ile beraber iş hayatında da sıkıntılar yaşayacağına, çevresindeki insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olacağına, arzularının yerine geleceğine delalettir.

Rüyada sık sık kıyafet değiştirmek zorlukların ve üzüntülerin geride kalacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, bildiklerini ve deneyimlerini onunla paylaşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından resmi bir kurum sayesinde alınacak bir yardımla kurtulacağına alamet eder.

Rüyada başkasının silah sıktığını görmek neşesinin ve ağız tadının kaçacağına, huzurlu bir hayat için gereken şeylere sahip olduktan sonra kendisine uygun bir kısmet bulmaya çalışacağına, kıskançlık ve düşmanlık yapan bir kişi yüzünden iş hayatında zor bir duruma düşüleceğine ancak daha sonra sıkıntıların ortadan kalkacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments