Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sık sık birini görmek

Rüyada sık sık birini görmek

Rüyada sık sık birini görmek iş için beklenen hayırlı haberlerin geleceğine ve aile hayatında çok mutlu olunacağına, hayalini kurduğu mevkiye ya da okula kavuşacağına, başına uğursuzluklar geleceğine, kara ve kötü günlerin kapısını çalacağına, çok büyük sıkıntılar çekeceğine, eline geçen imkânları gerektiği gibi kullanamayacağına, evli ise çocuk sahibi olacağına, bekar ise isteklerinin gerçekleşeceğine, iş hayatında çok büyük başarılara imza atacağına, çok özel fırsatlar elde edeceğine ve böyle teklifler alacağına, muzdarip olunan herhangi bir rahatsızlık varsa eğer çok kısa süre içinde tedavi edileceğine, dikilen fidanların yakın zamanda meyve vermeye başlayacağına işaret eder.

Rüyada sık sık birini gördüyseniz:

  • Bazı yerlerde ufak tefek sorunlar görüyorsanız, problemlerin boyutunu anlamaya çalışmalısınız.

Rüyada yılanı sıkarak öldürmek bir sebeple çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, içinizde bir yerlerde bazı şeylerin bittiğine, çoğalan kısmetlerle birlikte kişinin ismini herkese duyuracağı projelerde yer alacağına alamet eder.

Rüyada sık sık köpek görmek endişe duyulan olayların düzeleceğine, sıkıntıların en kısa sürede Allah’ın izni ile son bulacağına, endişelerinin, üzüntülerinin ve yaşadığı zorlukların artacağına, hayatını çok daha rahat şekilde idame ettireceğine işaret etmektedir.

Rüyada parfüm sıktığını görmek ticaret hayatıyla ilgili yaptığı planların kendisine hayır getireceğine, hem de hayat boyu pek çok insana önderlik edecek olan rüya sahibinin, vicdanıyla, insanlığıyla herkese örnek olacağına, aile bireylerinden birinin evlilik yolunda adım atacağına, yakın bir zamanda çok ses getirecek bir işe gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada sık orman görmek uzun süre doktor kontrolü altında kalarak, diyet yapmak, ilaç kullanmak ve sık sık hastaneye gitmek zorunda olacağına, sevinçli ve hayır getirecek bir haber alınacağına, ruhsal olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, sağlık sorunlarının çözüme kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada sıkma yemek kendisini temizlemek için her fırsatı değerlendireceğine, kazancındaki verimliliğin artacağına, kötü niyetli bir kişinin işleri bozmak için çıkartacağı dedikoduların bertaraf edileceğine, sıkışık geçen bir sezonun ardından biraz kafa dağıtmak ve daha rahat bir nefes almak için tatile çıkılacağına rivayet eder.

Rüyada sık sık karabasan görmek her zaman bu desteği ve birlik koruyacağına ve kendisine yardım için canla başla çalışan bu insanlar için kendisinin de aynı özveriyi göstereceğine, karşısına çıkacak başka gelir kapıları sayesinde birikim yapma imkânı elde edeceğine, sorunlarından bu sayede zarara uğramadan kısa zaman içinde kurtulacağına yorulur.

Rüyada sıkma börek yemek kısa süre içinde yarar getirecek bir karar verileceğine, tatil ya da dünya turuna çıkacağına, yüzünü güldürecek kısmetlerini de arttıracak adımlar atacağına yorulur.

Rüyada parmağı sıkan yüzük görmek başarılarının artacağına, işlerinin yoluna gireceğine, kazancının neredeyse yarı yarıya düşeceğine, kişinin afiyette olacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments