Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dişlerini sarı görmek

Rüyada dişlerini sarı görmek

Rüyada dişlerini sarı görmek dönmeyen şansın artık döneceğine, sorunların ortadan kalkacağına, sorunlu bir kişi ile sürekli tartışılacağına, sorunlarının bitmesi ve mutlu olması için gereken şeylere kavuşacağına, yapılan hataların kısa zamanda ve herhangi bir zarara uğramadan telafi edileceğine, sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin çözüme kavuşacağına, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına, zarar edilen işlerin yoluna gireceğine, gelinen son noktaya kadar çok büyük sıkıntılar çekilmesine rağmen işlerin türlü zora gireceğine, kendisine moral verecek ve yüzünün gülmesini sağlayacak güzel olaylar yaşanacağına delalettir.

Rüyada dişlerini sarı gördüyseniz:

  • Hangi cinsiyetten olursanız olun uyumlu ilişkilerinizi bozma eğilimindesiniz.

Rüyada sarı kirli diş görmek bereketin artacağına, tez zamanda duyulacak hayırlı bir habere, elinde bulunan imkânlar ile çok seveceği bir hayata merhaba diyeceğine yorulur.

Rüyada dişleri sarı görmek iyileşeceğine, dertlerinin dermanına, problemlerinin de çözümüne kavuşacağına, epeydir ödenemeyen borçların kısa süre içinde kolayca ödeneceğine, bu sayede uykusuz geçen gecelerin sona ereceğine, sevilen kişileri mutlu edecek bir haber alınacağına, çok mutlu bir hayat yaşayacağına ve çok büyük bir bolluk ve bereket içinde yaşayıp rahat ereceğine delalet eder.

Rüyada dişlerini sarı görmek yaptığı işlerin de içine sineceğine, gerçekleşmeyen hayallerin kalpte ukde kalacağına, ancak sonunda büyük bir zarar göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada ağza diş takmak bazı ilaçlar ve tedavi yöntemlerinin kullanılacağına, kendisine uygun hayırlı bir kısmet bulup evleneceğine ve bir eve taşınacağına, evine bereketin, rahmetin ve Allah’ın lütuflarının yağacağına inanılır.

Rüyada diş karıştırmak adım atılan bir yolda büyük bir ilerleme kaydedileceğine, hayattan daha zevk alacağına, emeklerinin ve çalışmalarının boşa gideceğine, parasal sıkıntılarının deyim yerindeyse artık boyunu aşacağına inanılır.

Rüyada yeni diş yaptırmak rüya sahibinin bu şansını iyi ve akıllıca değerlendireceğine bu sayede geçim derdinden kurtulacağına, başkasının malına ve parasına göz dikerek menfaat elde edeceğine, işlerinde çok zor zamanlar geçireceğine işaret eder.

Rüyada ön dişlerin çürüdüğünü görmek ailesini de kötülüklerden uzak tutacağına, yaşadığı stresin biteceğine, bedeninin şifaya kavuşacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Rüyada dişlerin düşmesi görmek her şeyi onunla el ele ve gönül gönüle vererek gerçekleştireceğine, onunla geçirdiği her anının tadını çıkaracağına, yeni kararlar alarak yaşamına yeni bir yön vereceğine, bu sayede mutluluğu ve başarıyı yakalayacağına, bir takım sorunlar çıkacağına ve kazancın düşeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments