Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dişlerin düşmesi görmek

Rüyada dişlerin düşmesi görmek

Rüyada dişlerin düşmesi görmek sevinçli, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına, her iki tarafın da çok üzüleceğine, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine ve anne babanın sağlık sorunları yüzünden üzüntü duyulacağına, sorunların ve sıkıntıların ortaya çıkacağına, çaresiz hallere gelinerek kötü günlerle mücadele etmek zorunda kalınacağına ve umutların da yitirileceğine, sıkıntı çektiği bir dönemde eline geçen fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve çok doğu bir kişi olacağına, işinin ehli olacağına, rakiplerini yeneceğine, üzüntülerin ve endişelerin kısa sürede çözüme kavuşturulacağına, maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşayacağına, uzun bir zamandan beri devam eden ve evlilikle noktalanacağı düşünülen bir birlikteliğin sona ereceğine inanılır.

Rüyada dişlerin düşmesi gördüyseniz:

  • Sizi köşeye sıkıştıran kişiler veya üzerinizde baskı yaratan durumlar karşısında ileride pişman olacağınız sözler söyleyebilirsiniz.

Rüyada takma diş düşürmek kendisine hem hayırlı kazanç hem de mutluluk getireceğine ve geçim sıkıntısından kurtulmasını sağlayacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine ve mutlu olunacağına, arzularına, isteklerine ve hayallerine kavuşacağına yorulur.

Rüyada düşen diş görmek işinde geniş yetkilerle donatılacağına, kişinin kısa süreli bir mali kriz yaşayacağına, kendisini çok büyük sorunlar ile boğuşurken bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada diş dolgusunun düştüğünü görmek ters giden işlerin yoluna sokulacağına, çektiği sıkıntıları yakın bir zaman içinde hiçbir sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına, iş hayatında çok iyi yerlere geleceğine, sağlığının geri geleceğine delalet eder.

Rüyada diş düşmesi görmek eline geçen bütün fırsatların çok hayırlı bir şekilde kazanç sağlayacağına, sağlık sorunu yaşayan bir akrabasının durumunun düzelmesi için elinden gelen her şeyi yapacağına, yenileneceğine ve can bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada dişlerin düşmesi görmek onu yapmadığı şeylerden sorumlu tutacağına, sırtının yere gelmeyeceğine, engel tanımayan biri olacağına, patron koltuğuna geçeceğine işaret eder.

Rüyada azı diş düştüğünü görmek bilge ve alim kimse haline geleceğine, maddi anlamda yarışılmayacak ve tabiri caizse boy ölçülemeyecek güce kavuşacağına, sıkıntıların ve musibetlerin çözüme kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada çürük diş düştüğünü görmek alim ve bilge insan olacağına, insanların gözünde saygıdeğer, üstün ve yüce bir kimse haline geleceğine, hayırlı kişilerle tanışılacağına, bolluğun ve bereketin geleceğine, bazı sıkıntılarından kurtulmasını sağlayacağına alamet eder.

Rüyada düşmüş diş görmek kısmetinin bollaşacağına, kalbindeki Allah sevgisi ve kuvvetli imanı sayesinde günahtan uzak durarak yaşayacağına, sıkıntılarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments