Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dişleri sarı görmek

Rüyada dişleri sarı görmek

Rüyada dişleri sarı görmek her zaman rüya sahibinin daha büyük bir avantaj sahibi olayacağına, kısa süre içinde çok büyük maddi kazanç elde edileceğine, geçiminin zorlaşacağına, sahip olduklarının eksileceğine, toplu para gelmesi sayesinde kendi işini açacağına, sevdikleriyle arasının açılacağına, keyfinin ve moralinin bozulacağına ve zor günler geçireceğine, çok güzel bir evlilik yapılacağına, işlerinin yakın bir zaman içinde sıkıntı çekmesine sebep olacağına, karşısına aksi, hileli, fesat kimselerin çıkacağına, bu durumun ona maddi ve manevi olarak büyük zarar vereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada dişleri sarı gördüyseniz:

  • Bazı planlarınız sadece hayal seviyesinde kalabilir.

Rüyada dişleri sarı görmek rüya sahibinin başarısız olması nedeni ile kazancının eksileceğine, elinin darlık içinde kalacağına, kişinin hayallerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine, kaybedilen şeylerin tekrar kazanılacağına yorulmaktadır.

Rüyada dişlerini sarı görmek sahip olunan kaynakların kısa sürede biteceğine, iş sahibi olmak için uğraş verileceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalışılan bir projenin başka kişilere faydalı olacak kadar geniş çaplı olacağına, çok büyük bir ferahlama yaşayacağına ve aile hayatındaki sorunlardan bu sayede zarar görmeden kurtulacağına ve çok rahat edeceğine delalettir.

Rüyada sarı kirli diş görmek hayattan elini eteğini çekeceğine ve mutsuz olacağına, esenlik bulup, mutlu olacağına, yanlış yatırımlar yapılacağına yorulur.

Rüyada diş dolgusu düşürmek eşi ya da çocukları ile karşı karşıya geleceğine, uzun zamandan beri sürdürülen hayallerin kaybedileceğine, büyük bir mala sahip olacağına yorulur.

Rüyada dişlerin arasını temizlemek onun sevincini de, mutluluğunu da kendi sevinci ve mutluluğu bileceğine, kötü günlerinin, çektiği yokluğun, çaresizliğinin ve yalnızlığının da sonunun geleceğine, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada diş macunu görmek kişinin kendi kendini itibardan düşürmesine, aynı andan pek çok işi yönetecek kadar deneyimli, bilgili ve donanımlı kimse haline geleceğine, daha önce gördüğü ve uzun zamandan beri içinde sakladığı şeyleri ortaya dökeceğine, yaşananlar ile ilgili içinden geçen her şeyi ortaya dökeceğine ve artık tüm ipleri koparacağına işarettir.

Rüyada dişleri güzel görmek işyerinde çizdiği başarılı tablo sayesinde üst bir mevkiye terfi alınacağına, sorunların eş, dost ve akrabalardan alınacak yardım sayesinde rahata ereceğine, zararlı bir alışkanlığın yakın bir zamanda bırakılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada diş misvaklamak kendisine hem başarı ve şöhret hem de kazanç getireceğine, sıkıntıların ve sorunların daha da artacağına, maddi açıdan büyük sıkıntılar çekilecek bir döneme girileceğine, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı ve üzüntülü durumların sona ereceğine ve insanlardan çok büyük övgüler ve takdirler alınacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments